CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol, 30ml pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest tratament cosmetic.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cum se folosește CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol, rezultate și cât timp se utilizează:

  • Utilitate: 4,57 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,43 din 5
  • Calitate: 4,45 din 5
  • Siguranță: 4,46 din 5
pareri reale preturi reduse CeraVe Serum Anti-semne cu RetinolCe este si pentru ce se foloseste CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol  conform informatiilor si descrierii din prospect


CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol este un serum cu retinol incapsulat, extract de radacina de lemn dulce si niacinamida ce imbunatateste aspectul neted al pielii si ofera luminozitate. Potrivită tenului cu tendinta acneica.

Beneficii CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol:

SERUM SEMNE POST-ACNEICE: Îmbogățit cu Retinol Încapsulat, acest serum oferă luminozitate pielii, în timp ce netezește și uniformizează pielea. În plus, reduce aspectul porilor, ajută la redefinirea texturii pielii și reduce apariția semnelor post-acneice.

TEXTURĂ LEJERĂ: Textură ultra-lejeră de gel, non-grasă. Dacă incluzi în plus în rutina ta o cremă de ochi sau o cremă hidratantă pentru față, aplică mai întâi un strat subțire din serumul Anti-semne cu Retinol și așteaptă să se absoarbă produsul în piele înainte de a aplica alte produse din rutină.

3 CERAMIDE ESENȚIALE Ceramidele se regăsesc în mod natural în pielea noastră și formează 50% din lipidele ce compun bariera naturală a pielii. Toate produsele CeraVe sunt îmbogățite cu 3 ceramide esențiale (1, 3, 6-II) pentru a ajuta la restabilirea și menținerea barierei naturale a pielii.

DEZVOLTAT ÎMPREUNĂ CU MEDICII DERMATOLOGI Formulele CeraVe sunt dezvoltate împreună cu medicii dermatologi și sunt potrivite pentru pielea normală, pielea uscată, pielea sensibilă, pielea grasă, pielea cu tendință acneică etc.

FORMULĂ BLÂNDĂ Fără parfum. Non-comedogenică. Retinolul poate determina sensibilitate la razele soarelui, de aceea este recomandat ca Serumul Anti-semne cu Retinol să fie aplicat seara sau împreună cu un produs de protecție solară, cu cel puțin SPF30, în timpul zilei.

Mod de utilizare CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol


• Aplicati zilnic seara pe ten. 

• Evitati contactul cu ochii si buzele. In cazul contactului cu ochii sau buzele, clatiti imediat cu apa din abundenta. 

• Daca apare o senzatie de disconfort in timpul primei aplicari, diminuati frecventa aplicarii pana cand pielea se obisnuieste.

• Folositi un produs de protectie solara atunci cand utilizati CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI