Dr.Max Septofar Miere și Lămâie păreri forumuri, prospect. mod de administrare și oferte cu pret redus

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Dr.Max Septofar Miere si Lamaie alternativă la Calmotusin drops cu miere  pentru a fi cât mai obiectivi.  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Dr.Max Septofar și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru ameliorarea durerii si a disconfortului gâtului.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Dr.Max Septofar cât timp se ia, daca este antibiotic și dacă are contraindicații:

  • Utilitate: 4,53 din 5
  • Eficiență 4,42 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5
pareri am folosit Dr.Max Septofar Miere si Lamaie 0,6mg  1,2mgSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este si pentru ce se folosește Dr.Max Septofar Miere si Lamaie potriv it informațiilor din prospect


Dr.Max Septofar Miere si Lamaie este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de durere in gat la adulti si copii cu varsta peste 6 ani. Dr.Max Septofar Miere si Lamaie sunt pastile de culoare galbena, biconvexe, rotunde, cu aroma de miere si lamaie, cu diametrul de 19mm.

Dizolvarea pastilei in gura permite substantelor active sa actioneze in zona in care exista disconfort si, de asemenea, ajuta la lubrifierea si calmarea zonei dureroase. Acest lucru contribuie la ameliorarea durerii si a disconfortului de la nivelul gurii si gatului.

Ingredient activ: 

Amilmetacrezol/alcool 2,4-diclorobenzilic.

Mod de utilizare:

Adulti: 1 pastila la fiecare 2 sau 3 ore, la nevoie, pana la maxim 8 pastile in 24 ore.

Copii cu varsta peste 6 ani: se administreaza maxim 4 pastile in 24 ore, cu un interval de minim 2 ore intre administrari.

Administrare bucofaringiana. Pastila trebuie lasata sa se dizolve lent in cavitatea bucala. Pastila nu se inghite, mesteca sau sfarama.

Contraindicații

Acest medicament este indicat pentru adulti, copii (cu varsta peste 6 ani) si adolescenti.

Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Nu se recomanda utilizarea de lunga durata a acestui medicament, pentru mai mult de 3 zile.

MAI POTI CITI