Enteromicro Complex 32 tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Enteromicro Complex 32 tablete cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.
pareri reale preturi reduse


Caini DRN Enteromicro Complex 32 tablete ce este si la ce se foloseste


Preparat probiotic recomandat cainilor si pisicilor care sufera de tublurari si dezechilibre gastrointestinale cauzate de diaree, terapii medicamentoase, deparazitari interne si adjuvant pentru animalele cu tendinta de constipatie. 

Indicatii Enteromicro Complex 

In toate cazurile de dezechilibre ale florei intestinale produse de: tratament indelungat cu medicamente sistem imun deficitar gastroenterite diete dezechilibrate si sau schimbarea hranei parazitoze intestinale vaccinari stres si situatii cu potential stresant (competitii, expozitii, munca) 

Compozitie Enteromicro Complex 

Probiotice 5 000 000 000 cfu (Lactobacillus acidophilus, Enterococuccus faecium, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus) 
Oligosaccaride mannano 100 mg
Fructooligosaccaride 100 mg 

Mod de administrare Enteromicro Complex 

Caine: 1 tableta la 10 kg greutate corporala,1 data pe zi. 

Pisica: tableta la 5 kg greutate corporala 1 data pe zi.

MAI POTI CITI