Forcapil Jeleuri impotriva caderii parului păreri forumuri. Prospect, beneficii, rezultate și preț

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Forcapil Jeleuri impotriva caderii parului pentru a fi cât mai obiectivi în considerațiile noastre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest tratament împotriva căderii părului.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru rezistenta si menținerea sanatatii parului.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre rezultate Forcapil Jeleuri, cât timp se ia Forcapil Jeleuri, 

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
pareri forum am folosit forcapil jeleuri si a avut rezultate


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Forcapil Jeleuri impotriva caderii parului, 60 bucati, Arkopharma


Beneficii Forcapil jeleuri anti caderea parului:

• confera parului vitalitate, stralucire si flexibilitate;
• jeleurile cu un nivel scazut de zahar combina un complex de vitamine, minerale si plante ce ajuta la fortifierea parului si limitarea caderii acestuia;
• o formula special conceputa pentru a sustine: prevenirea si limitarea caderii parului datorita extractului din planta Adiantum capillus, intarirea fibrei capilare a parului devitalizat - creste rezistenta acestuia, mentinerea sanatatii parului datorita vitaminei B8 si a zincului.

Ingrediente compoziție


Extract din partea aeriană de Coada-calului - 10 mg      
Vitamina C - 40 mg      
Vitamina B5 - 6 mg      
Vitamina B6  -  2 mg    
Vitamina B8 (Biotină)  -  446 µg    
Vitamina B9  - 300 µg    
Zinc - 5 mg     50%
Seleniu  - 55 µg

Mod de administrare Forcapil Jeleuri


Adulți și adolescenți cu vârsta de peste 15 ani: - 2 jeleuri gumate pe zi, la orice moment din zi.

Precauții și contraindicații Forcapil Jeleuri


Începând cu vârsta de 15 ani. În absența unor date suficiente, utilizarea în timpul sarcinii și alăptării nu este recomandată. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la o temperatură sub 25°C, ferit de căldură și umiditate. 

Poate apărea o ușoară variație a culorii datorită caracterul natural al ingredientelor, dar nu afectează calitatea produsului.

MAI POTI CITI