Fortekor Plus 5 10 mg, 30 tablete pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Fortekor Plus 5 10 mg, 30 tablete, cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Caini Elanco DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR FORTEKOR PLUS 1,25 mg 2,5 mg comprimate pentru caini 

FORTEKOR PLUS 5 mg 10 mg comprimate pentru caini COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA 

Fiecare comprimat contine: Substante active: Pimobendan Benazepril clorhidrat FORTEKOR PLUS 1,25 mg 2,5 mg comprimate 1,25 mg 2,5 mg 

FORTEKOR PLUS 5 mg 10 mg comprimate 5 mg 10 mg Excipienti: Oxid brun de fier E172 

FORTEKOR PLUS 1,25 mg 2,5 mg comprimate 0,5 mg 

FORTEKOR PLUS 5 mg 10 mg comprimate 2 mg 

FORMA FARMACEUTICA Comprimate ovale cu dublu strat, alb si maro deschis, cu linie mediana pe ambele parti. Comprimatele pot fi divizate in jumatati egale. 

PARTICULARITATI CLINICE Specii tinta Caini. 

Indicatii pentru utilizare, cu specificarea speciilor tinta Pentru tratamentul insuficientei cardiace congestive datorate insuficientei valvei atrio-ventriculare sau cardiomiopatiei dilatative la caini.

FORTEKOR PLUS este o combinatie cu doza fixa si trebuie sa fie folosit doar la subiecti ale caror semne clinice se trateaza cu succes prin administrarea in mod simultan a acelorasi doze ale componentelor individuale (pimobendan si benazepril clorhidrat). 

Contraindicatii FORTEKOR PLUS 

Nu se utilizeaza in caz de cardiomiopatii hipertrofice sau stari clinice in care cresterea ritmului cardiac nu este posibila din considerente functionale sau anatomice (de exemplu stenoza aortica sau pulmonara). 

Nu se utilizeaza in caz de hipontensiune, hipovolemie, hiponatremie sau insuficienta renala acuta. Nu se utilizeaza in timpul gestatiei si lactatiei.

Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. 

Precautii speciale pentru utilizare In cazul bolilor renale cronice, se recomanda verificarea starii de hidratare a cainelui inainte de inceperea terapiei si monitorizarea creatininei plasmatice si a numarului de eritrocite in sange pe parcursul terapiei. 

Intrucat pimobendan se metabolizeaza in ficat, produsul nu trebuie sa fie administrat cainilor care sufera de insuficienta hepatica severa. 

Eficacitatea si siguranta produsului nu au fost stabilite la cainii cu greutate corporala sub 2,5 kg sau sub 4 luni ca varsta. 

Precautii speciale care trebuie luate de persoana care administreaza produsul medicinal veterinar la animale 

Spalati-va pe maini dupa utilizare. Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la pimobendan sau benazepril clorhidrat trebuie sa evite contactul cu produsul medicinal veterinar. 

In caz de ingestie oral a accidentala , solicitati imediat sfatul medicului si prezentati medicului prospectul produsului sau eticheta. 

Femeile insarcinate trebuie sa aiba o grija deosebita sa evite expunerea orala accidentala, intrucat s-a demonstrat ca inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei (ACE) afecteaza fatul in cursul sarcinii la oameni. 

Reactii adverse (frecventa si gravitate) Pimobendan In cazuri rare, pot sa apara un efect cronotrop pozitiv moderat si voma. Aceste efecte depind, insa, de dozaj si pot fi evitate prin reducerea dozei in situatiile respective. 

In cazuri rare s-au observat tranzitoriu diaree, anorexie sau letargie. Benazepril clorhidrat Un numar redus de caini pot prezenta tranzitoriu voma, lipsa de coordonare sau semne de oboseala. 

La cainii cu boala renala cronica, benazepril poate creste concentratiile de creatinina plasmatica la inceputul terapiei. 

Cresterea moderata a concentratiilor de creatinina plasmatica in urma administrarii inhibitorilor ACE este compatibila cu reducerea hipertensiunii glomerulare induse de acesti agenti, astfel incat nu exista motive pentru oprirea tratamentului in absenta altor semne. 

MAI POTI CITI