HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care, Pui păreri forumuri dieta veterinara caini seniori. Rezumat prospect.

Distribuție păreri HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care, Pui, dieta veterinara caini senior, hrana uscata, sistem nervos & calmante, 3kg raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune diete veterinate pentru câini seniori la pret redus

Hill's Prescription Diet Hrana Caini HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care cu aroma de pui, este o dieta veterinara uscata pentru managementul nutritional al cainilor cu schimbari comportamentale asociate cu imbatranirea creierului


 
pareri reale preturi reduse

Pentru a fi cât mai obiectivi, am căutat mai multe pareri pe internet despre HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care Am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de eficienta acesteuiea. 

Cu toate ca HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care nu este unul din cele mai populare produse dupa parerea noastra este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumparat.

Ce este si pentru ce se foloseste HILL'S Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care, Pui


Beneficii:

Bogată în vitamine, minerale și antioxidanți naturali, întăreste sistemul imunitar și ajută blanosul să rămână într-o condiție fizică optimă.

Bogată în acizi grași Omega-3, susține funcția normală a creierului, imbunatatind memoria și capacitatea de învățare.

Sustine functia normala a inimii si a rinichilor, datorita conținutului echilibrat de proteine, fosfor și sodiu.

Gust rafinat, cu fructe și legume, pentru o dietă echilibrată și bogată în substanțe nutritive ce redau organismului vitalitatea de care are nevoie.

Hrana uscată cu pui Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care a fost special concepută pentru câinii de vârstă înaintată și poate contribui, printre altele, la susținerea organismului pe măsură ce îmbătrânește.

Formula gustoasa, bogată în acizi grași Omega-3, este conceputa pentru a susține funcția normală a creierului. Antioxidanții conținuți contribuie la un sistem imunitar puternic, in timp ce conținutul de proteine, sodiu și fosfor este adaptat pentru a menține funcția cardiacă și renală normală.

MAI POTI CITI