Karathane Gold 350EC fungicid de contact, DowAgroSciences, fainare pareri forumuri produse fitofarmacie bune si ieftine

Poti citi comentariile de pe pagina produsului fitosanitar Karathane Gold 350EC 250 ml fungicid de contact, DowAgroSciences, fainare (vita de vie, castraveti). Atentie: toate produsele din fitofarmacie au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti.

Rating-ul clientilor. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Comentariile si opiniile sunt verificate. 

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul „Achizitie verificata”. Pareri Pro si Contra. Cititi cu atentie avantajele ei dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de catre clienti in comentarii.

pareri cine a folosit Karathane Gold 350EC fungicid rezultate


Karathane Gold 350 EC actioneaza rapid asupra miceliului ciupercii si are o persistenta lunga de 10-12 zile, putand fi utilizat in tratamente preventive, curative si eradicative. 

Karathane Gold 350 EC are actiune de combatere foarte buna chiar la temperaturi scazute (incepand de la 40C) cand sulful este ineficient, fiind potrivit in cazul tratamentelor timpurii, precum si la temperaturi ridicate (pana la 350C) cand sulful este fitotoxic. 

Mod de aplicare Karathane Gold 350EC 250 ml fungicid de contact, DowAgroSciences, fainare (vita de vie, castraveti)


La vita de vie, se recomanda in scop preventiv tratamente incepand din faza de dezmugurire (2-3 frunze) la interval de 10 zile. 

In scop curativ/eradicativ se recomanda tratamente la interval de 5 zile. La castraveti, se aplica 1-3 tratamente la avertizare, cu un interval de 8-10 zile intre tratamente. 

Meptildinocap este selectiv fata de entomofauna utila putand fi inclus in programele de combatere integrata. 

KarathaneTM Gold 350 EC este compatibil cu alte fungicide si insecticide folosite in mod curent, cu exceptia celor cu reactie alcalina, zeama bordeleza, zeama sulfocalcica si a polisulfurii de bariu. â

Inainte de mod de folosire este necesara efectuarea unui test practic cu respectarea dozelor de amestec. Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca minimum 21 zile.

MAI POTI CITI