Olioseptil Nez Gorge (Nas si Gat), 15 capsule pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Olioseptil Nez Gorge (Nas si Gat), 15 capsule  si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Olioseptil Nez Gorge (Nas si Gat), 15 capsule , preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse


Ce este si pentru ce se foloseste Olioseptil Nez Gorge (Nas si Gat), 15 capsule  conform informatiilor si descrierii din prospect


Supliment alimentar pe baza de uleiuri esentiale de Camfor, Eucalipt, Chiparos Mediteranean, Rozmarin, Niaouli, Arbore-de-ceai, Arbore-de-scortisoara.

In caz de raceala, contribuie la curatirea si la buna functionare a nasului si a gatului.

Complex de 7 uleiuri esentiale naturale, 100% pure, protejate de capsule vegetale L -Vcaps, tehnologie brevetata , care asigura conservarea proprietatilor active, mascheaza gustul si permite pastrarea intacta a calitatii uleiurilor , pentru o garanta securitatea administrarii.

Beneficii Olioseptil Nez - Gorge (Nas si Gat):

Uleiurile esentiale folosite sustin sanatatea nasului si a gatului:

  • Camfor mentine sanatatea si integritatea mucoasei oro-faringiene;
  • Eucalipt, benefic pentru tonusul vocii;
  • sustin respiratia, actionand pentru activarea unor mecanisme fiziologice vizand: functionarea normala a cailor respiratorii superioare (Camfor) fluidificarea mucusului si a secretiilor bronsice si eliminarea acestora (Chiparos Mediteranean) si la descongestionarea cailor respiratorii (Niaouli, Chiparos Mediteranean);
  • uleiuri esentiale de Arbore-de-ceai si Scortisoara, contribuie la mentinerea unei igiene optime bucale, iar cele de de Rozmarin si Scortisoara protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente Olioseptil Nez - Gorge (Nas si Gat):


Ulei de Camfor, ulei de Eucalipt, ulei de Chiparos-mediteranean, ulei de Rozmarin, ulei de Niaouli, ulei de Arbore-de-ceai, ulei de Arbore-de-scortisoara.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la adapost de lumina si caldura.

Mod de administrare Olioseptil Nez - Gorge (Nas si Gat):


Cate o capsula, dimineata, la pranz si seara, inainte de masa, timp de 5 zile.

Pentru persoanele care prezinta un teren bronsic sensibil, se recomanda o capsula /zi, in cure de 15 zile si reluarea acestora de mai multe ori pe an.

Precautii / Atentionari / Contraindicatii Olioseptil Nez - Gorge (Nas si Gat):


A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de surse de caldura.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI