Păreri Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress Tinted Self Tanning Mousse spuma autobronzanta

Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress Tinted Self Tanning Mousse spuma autobronzanta pentru un bronz rapid face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijire corp, Produse de auto-bronzare

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca spuma autobronzantă Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress


Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress Tinted Self Tanning Mousse spuma autobronzanta pentru un bronz rapid 150 ml informații și descriere

Produsul autobronzant pentru corp Académie Scientifique de Beauté BronzeExpress Tinted Self Tanning Mousse este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

• conferă pielii o aură bronzată
• închide treptat culoarea naturală a pielii
• se absoarbe rapid
• colorează natural pielea și îi conferă un aspect bronzat

Cum se utilizează spuma autobronzantă Academie Scientifique de Beaute BronzeExpress Tinted Self Tanning Mousse

Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. După aplicare, se spală temeinic mâinile. Se vor urma instrucțiunile incluse. A se agita, înainte de utilizare.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI