Păreri am folosit Roll-On Revive forumuri Amestec de Uleiuri Esentiale. Prospect, cum se folosește, contraindicații

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre SOiL Roll-On Revive Amestec Energizant si Echilibrant cu Uleiuri Esentiale Ecologice  pentru a fi cât mai obiectivi. 

Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest supliment naturist energizant și echilibrant.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cum se folosește, cât timp se utilizează și ce contraindicații și efecte secundare are:

  • Utilitate: 4,57 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,43 din 5
  • Calitate: 4,45 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5
Roll On Revive Amestec Energizant si Echilibrant cu Uleiuri Esentiale pareri forumSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește SOiL Roll-On Revive Amestec Energizant si Echilibrant cu Uleiuri Esentiale Ecologice


Roll-On Revive este un produs cu uleiuri esențiale care are proprietăți de echilibrare și îmbunătățire a stării de spirit, reîmprospătare a minții și energizare. 

Modul de utilizare este prin aplicarea pe piele, pe punctele de puls de pe corp. Punctele de puls sunt punctele de pe corp unde există un grad mai ridicat de sensibilitate a pieli.

Ingrediente compoziție


Ulei de Glycine Soja (Boabe de Soia)*, Ulei de Sesamum Indicum (Seminte de Susan)*, Tocopherol, Ulei esential de Citrus Paradisi (Grapefruit)*, Ulei esential de Rosemarinus Officianalis (Rozmarin)*, Ulei esential de Pelargonium Graveolens (Rose Geranium – Muscata Trandafir)*, Ulei esential de Mentha Piperita (Peppermint - Menta) *, Phytosterol de Ocimum Basilicum (Busuioc)*, Ulei de Helianthus Annuus Seed Oïl (Floarea Soarelui).

*Ingrediente din agricultura ecologica

Mod de utilizare  Roll-On Revive forumuri Amestec de Uleiuri Esentiale


Se aplica pe piele, pe punctele de puls de pe corp. Punctele de puls sunt punctele de pe corp unde exista un grad mai ridicat de sensibilitate a pielii. 

Aceasta sensibilitate se datoreaza faptului ca un anumit nerv sau un vas de sânge este mai aproape de piele. 

Punctele de impuls pot fi gasite pe glezne, în spatele genunchilor, de o parte si de alta a osului pubian, în interiorul coatelor, de o parte si de alta a gâtului, la încheietura mâinii, în zona tâmplelor, în zona dintre sâni sau în zona dintre degetul mare si degetul aratator.

Contraindicații Roll-On Revive forumuri Amestec de Uleiuri Esentiale


A nu se administra intern. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

MAI POTI CITI