Păreri am folosit MINUNINO Urinar sirop infectii urinare copii 6+ . Prospect, administrare și preț redus

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre MINUNINO Urinar sirop pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament pentru copii cu vârsta de la 6 luni în sus.

Părerile persoanelor care au utilizat MINUNINO Urinar sirop și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din infecțiile urinare la copii.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre MINUNINO Urinar sirop cât timp se ia, înlocuitor uractiv copii, dacă are contraindicații:

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,45 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
minunino-urinar-100ml-sirop-6-baby. pareri sirop infectii urinare


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește MINUNINO Urinar sirop infectii urinare copii de la 6 luni


Infectia de tract urinar (ITU) reprezinta una dintre cele mai intalnite infectii la copii, dupa cele ale tractului respirator si de tub digestiv. 

Pana la varsta de 1 an, aproximativ un sfert din copii sunt afectati de aceasta patologie. Particularitatile anatomice la fetite (uretra mai scurta si mai apropiata de anus) constituie un motiv pentru care ele sunt mult mai expuse decat baietii, la a dezvolta acest tip de infectii, in special in jurul varstei la care invata sa mearga singure la toaleta si sa isi mentina igiena proprie. 

Minunino urinar sirop este un supliment alimentar destinat atat copiilor, cat si adultilor, cu un complex de substanţe naturale: monozaharida D-manoza şi extractul de Vaccinium macrocarpon (Afin-american), care folosesc la protejarea tractului urinar împotriva bacteriilor nedorite şi îmbunătatesc activitatea vezicii urinare

Afinele americane au un continut ridicat in antioxidanti, care provin, partial, din substantele numite PAC / proantocianidine, despre care unele studii dovedesc ca ajuta la impiedicarea concentrarii bacteriilor daunatoare pe peretii tractului urinar si in vezica urinara.

D-Manoza este o substanta care se gaseste in mod natural, dar in cantitati mai mici, in fructele de merisor. D-Manoza se ataseaza puternic de tentaculele bacteriei E. coli in asa fel incat aceasta nu se mai poate mentine atasata de peretii sistemului urinar si este eliminata prin fluxul de urina.

Ingrediente compoziție MINUNINO Urinar sirop infectii urinare copii 6+


100 ml sirop conțin: apă purificată, fructoză (îndulcitor), 3,6g extract uscat din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) standardizat la 10% proantocianidine, D-manoza – 1.25g, acid ascorbic

Mod de utilizare MINUNINO Urinar sirop infectii urinare copii 6+


Sugari de la 6 luni -copii cu varsta de 3 ani – 10 ml pe zi

Copii cu varsta de peste 3 ani si adulti – 20ml pe zi

Doza poate fi împărțită în mai multe doze mai mici. Poate fi diluat cu apă la gust.

Minunino Urinar Sirop poate fi administrat în asociere cu tratamentul cu antibiotice.

Menţiuni şi atenţionări speciale folosire MINUNINO Urinar sirop infectii urinare copii 6+


A se citi prospectul înainte de utilizare
A nu se lăsa la indemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Conține indulcitor. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.
Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

MAI POTI CITI