Păreri TONIZIN cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, prospect, beneficii, compoziție și cum se folosește

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Tonizin cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, 72 g, Naturpharma pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest supliment.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre prospect Tonizin, la ce se folosește și cât timp se ia, dacă îngrașă și dacă are contraindicații:

  • Utilitate: 4,58 din 5
  • Eficiență 4,49 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,43 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,44 din 5
tonizin pareri forum am folositSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate suplimente cu aminoacizi pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și la ce este bun Tonizin cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, 72 g, Naturpharma


Supliment alimentar cu aminoacizi, nucleotide si vitamine;

Magneziul contribuie la: metabolismul energetic normal, echilibrul electrolitic, functionarea normala a sistemului muscular, sinteza normala a proteinelor, procesul de diviziune celulara;

Zincul contribuie la: sinteza normala a proteinelor, procesul de diviziune celulara, metabolismul acido-bazic normal, metabolismul normal al: carbohidratilor, macronutrientilor, acizilor grasi;

Vitamina C contribuie la: metabolismul energetic normal, mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a: vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor;

Vitamina D contribuie la: absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

In plus, Vitamina D participa la procesul de diviziune celulara;

Magneziul si Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii;

Zincul si Vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

Zincul, Vitamina C si Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;

Magneziul, Zincul si Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Ingrediente Tonizin cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, 72 g, Naturpharma


Agent de incarcare: trehaloza; L-leucina; saruri de magneziu ale acidului citric/ citrat de magneziu, furnizand 15,45% magneziu; L-izoleucina; L-valina; L-lizina; L-treonina; L-histidina; L-fenilalanina; L-metionina; L-triptofan; acid L-ascorbic/ vitamina C; potentiatori de aroma: capsuni (maltodextrina, amidon modificat, triacetat de glicerol, propilenglicol), bitter (sucraloza, maltodextrina); uridina monofosfat; picolinat de zinc, furnizand 21,5% zinc; inozin monofosfat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; acidifiant: acid citric; suc concentrat de Sfecla-rosie/ Beta vulgaris (maltodextrina, acid citric); colecalciferol (maltodextrina din porumb)/ 0,25% vitamina D; indulcitori: sucraloza, steviolglicozide din extract de Stevia rebaudiana.

Mod de administrare Tonizin cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, 72 g, Naturpharma


1 plic pe zi. Continutul plicului se dizolva intr-un pahar cu 200 ml apa, se amesteca energic, iar suspensia rezultata se consuma imediat.

Precautii / Contraindicații Tonizin cu aminoacizi, nucleotide si vitamine, 72 g, Naturpharma


A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si de catre persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A nu se consuma de catre persoanele cu fenilcetonurie.


MAI POTI CITI