Power Up Performanta Mentala capsule Motion Nutrition pareri, am folosit, preturi mici online

Power Up – Performanta mentala, Aport de energie  - 60 capsule | Motion Nutrition Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Vrei sa-ti incepi ziua plin de energie si cu o buna dispozitie de invidiat? Power Up, dezvoltat de cei mai buni neurologi din lume, te va ajuta prin aportul de energie, buna dispozitie, incredere si determinare pentru tot restul zilei. 

Contine in compozitie 18 ingrediente active printre care: L-tyrosine pentru focus, Panax Ginseng pentru claritate mentala, Gotu Kola pentru concentrare sporita, ciuperci Lion’s mane pentru relaxare precum si vitaminele B12 si D3.

Suplimentele de la Motion Nutrition sunt niste amestecuri complexe de vitamine, minerale, ierburi si extracte alimentare. 

Produsele sunt formulate pentru a aduce imbunatatiri imediate in energie, focus si recuperarea stresului, precum si furnizarea de beneficii pe termen lung de sanatate, vitalitate si tinerete. 

Mod de utilizare recomandat Power Up Performanta mentala


Power Up – Supliment Alimentar. Un amestec de 18 ingrediente active (vitamine , minerale si extract de plante) pentru a te simti mai energizat. 

Are in compozitie vitamina B5, care contribuie la sanatatea mintala normala, biotina care contribuie la functiile psihologice normale, fier pentru functiile cognitive normale si vitamina B6 si B12 pentru energie. 

Cate 2 capsule/zi, la masa, preferabil dimineata la micul dejun, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Dupa deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj. 

Ingrediente compozitie Power Up Performanta mentala


Capsule din celuloza vegetala (HPMC), Pulbere de L-Taurina (5% dioxid de siliciu) – 15.59%; Extract de radacina de Korean Ginseng (Panax ginseng) 4:1 – 9.69%; Acetil-L-Carnitina HCL – 7.76%; Pulbere de L-Tyrosine – 7.76%; Pulbere din frunze de Gotu Kola (Centella Asiatica) – 7.76%; ), Bitartrat de colina (1% dioxid de siliciu) – 7.6%; Extract din ciuperci Lion's Mane (Hericium Erinaceus) – 5.19%; Vitamina B3 ( Nicotinamide) – 3.88%; Vitamina B6 (Pyridoxal-5-fosfat) – 2.03%; Fier ( Glicinat de fier) – 1.55%; Mangan (Bisglicinat de mangan) – 1.45%; Bor (Borat de sodiu) – 1.36%; Vitamina B5 (D-Calcium Pantothenate) – 0.84%; Vitamina D3 (Cholecalciferol) – 0.77%; Extract de Piper negru (Piper nigrum) – 0.19%; Acid folic (L-5-MTHF) – 0.07%; Biotina (D-Biotine) – 0.038%; Vitamina B12 (Methylcobalamin) – 0.031%; agenti de ingrosare (fibre si extract orez). Nu contine: gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci, alune Portia de servire: 2 capsule/zi 

Contraindicatii Power Up Performanta mentala capsule Motion Nutrition 


Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate sau care vor sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

MAI POTI CITI