Profecund INO păreri forum rezultate, prospect, mod de folosire si preț mic farmacie

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Profecund INO pentru a fi cât mai obiectivi ca și impresie. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament destinat tratării ovarelor polichistice (SOPC).

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea neplacerile cauzate de sindromul ovarelor polichistice.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre diferenta dintre profecund si profecund ino, rezultate, mod de folosire și contraindicații:

  • Utilitate: 4,54 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,44 din 5
Profecund INO pareri forum cine a folosit rezultateSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru sindromul ovarelor polichistice după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și la ce este bun Profecund INO, 30 plicuri, Hyllan Pharma


ProFecund Ino a fost creat pentru a atenua neplacerile cauzate de sindromul ovarelor polichistice (SOPC). Principalul sau ingredient este mio-inozitolul, o substanta care se gaseste in unele alimente (fructe, leguminacee, nucifere) si este, de asemenea, sintetizat de catre organismul uman.

Mio-inozitolul este unul dintre cei noua izomeri ai inozitolului, fiind important in inmultirea si diferentierea celulelor. Inozitolul se dizolva in apa si nu este depozitat in cantitati mari in organism. Astfel, in anumite situatii, este necesara suplimentarea consumului.

Mai multe studii medicale au demonstrat ca acest ingredient contribuie la reglarea ovulatiei si, in consecinta, cresterea fertilitatii la femeile ce sufera de acest sindrom. Alaturi de Vitex agnus-castus, contribuie la reglarea ciclului menstrual.

Folatul activ, forma biologic activa a acidului folic din Quatrefolic, este necesar incepand cu perioada de planificare a sarcinii. Aportul de folat activ trebuie asigurat inca din momentul conceptiei, pentru a veni in intampinarea necesarului crescut de folati.

Beneficiile folatului sunt: contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, la sinteza normala a aminoacizilor, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii si la procesul de diviziune celulara.

Riboflavina (vitamina B2) contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului nervos.

Beneficii Profecund INO

Reducerea manifestarilor neplacute ale sindromului premenstrual;
Contribuie la restabilirea si reglarea fluctuatiilor hormonale;
Ajuta la mentinerea confortului fiziologic inainte si in timpul ciclului menstrual.

Ingrediente compoziție Profecund INO 


Mio-inositol; Extract din fructe de Vitex agnus-castus; Quatrefolic - folat activ; Vitamina B2.

Mod de utilizare Profecund INO


2 plicuri / zi. 

Curele recomandate, pentru obtinerea unui rezultat stabil in timp, sunt de minim 3-6 luni de zile.

MAI POTI CITI