Prolivet pentru pisici si caini de talie mica tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Prolivet pentru pisici si caini de talie mica - 30 tablete, produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. 

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Prolivet pentru pisici si caini de talie mica tablete


Caini Bioiberica Prolivet pentru pisici si caini de talie mica - este un supliment alimentar nutritional pentru sustinerea functiei hepatice afectata sever la caini de talie mica, medie si pisici. 


Prolivet - supliment nutritional pentru sustinerea functiei hepatice afectata sever la caini si pisici

Prospect Prolivet Bioiberica Substante active: S-Adenozil-L-Metionina ( OXOMET) Silimarina (SILIPHOS) 

Specii tinta: caini, pisici 

Inidicatii: indicat pentru administrare in scop terapeutic, in caz de afectare hepatica severa 

- Datorita functiilor complexe pe care le detine in organism (sinteza de proteine, metabolizare de grasimi, carbohidrati si proteine, detoxifiere, secretia bilei, depozitare, functie imunologica etc), ficatul reprezinta un organ vital fara de care viata nu ar fi posibila 

- Atunci cand functia hepatica este afectata, are loc o scadere dramatica a concentratiei de S-Adenosil-Metionina (SAMe)- molecula aflata in concentratie mare la nivel hepatic cu rol critic in multe reactii biochimice 

- In cazuri severe de afectare hepatica este recomandata reechilibrarea nivelului de SAMe pentru restaurarea homeostaziei hepatice si totodata initierea unei actiuni hepatoprotectoare. 

- Aceste obiective pot fi indeplinite cu succes de catre noul Prolivet OXOMET- rezultat in urma fermentatiei unor specii de levuri, reprezinta izomerul activ al moleculei de SAMe 

- reface nivelul de SAMe hepatic 

- restaureaza homeostazia hepatica Silibina 

- protejeaza integritatea membranei hepatocitelor si stimuleaza sinteza de proteine

- efect hepatoprotector 

- biodisponibilitate crescuta datorita tehnologiei inovatoare de inglobare a substantei active impreuna cu fosfolipide de origine vegetala intr-o structura numita fitozom (Siliphos) 

Doza si modul de administrare: 

- destinat cainilor si pisicilor cu probleme hepatice severe 
- comprimate palatabile 
- administrare minim 30 de zile in doze de: 1 tableta de Prolivet Small Breeds Cats (talie mica si pisici) 5 kg 1 tableta de Prolivet Medium Large Breeds (talie medie si mare) 10 kg

MAI POTI CITI