Royal Canin Fibre Response Cat 400 g pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Royal Canin Fibre Response Cat 400 g, produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse


Pisici Royal Canin Royal Canin Fibre Response Cat Indicatii 


Constipatie acuta sau cronica 

Contraindicatii 

Constipatie severa Megacolon Pentru inceput 3-4 saptamani. 

In cazuri de constipatie recidivanta se poate lua in considerare administrarea pe termen lung a hranei Fibre Response Feline. 

Siguranta digestiva 

Combinatia de proteine foarte digestibile (proteine L.I.P. ), prebiotice (fructo-oligo-zaharide si mano-oligo-zaharide), pulpa de cicoare, orez si ulei de peste asigura siguranta digestiva maxima. Incurajarea tranzitului 

Imbogatit cu fibre solubile si psyllium pentru a usura tranzitul digestiv si a obtine scaune mai moi la pisicile care sunt constipate, care au tranzit incetinit si disconfort la nivelul colonului. 

EPA DHA Acizii eicosapentaenoic si docohexaenoic, acizi grasi Omega 3 cu catena lunga, contribuie la mentinerea sanatatii aparatului digestiv. 

Complex de antioxidanti Complexul de antioxidanti cu actiune sinergica reduce stresul oxidativ si combate radicalii liberi.

MAI POTI CITI