Sebamed Extreme Dry Skin, Crema pentru picioare, cu 10% uree pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Sebamed Extreme Dry Skin, Crema dermatologica pentru picioare, cu 10% uree, 100ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Sebamed Extreme Dry Skin, Crema pentru picioare, cu 10% ureeCe este si pentru ce se foloseste Sebamed Extreme Dry Skin, Crema pentru picioare, cu 10% uree conform informatiilor si descrierii din prospect


Hidratare intensiva pentru refacerea echilibrului hidric al pielii.

Indicatii: 

Pentru contracararea simptomelor pielii foarte uscate: prurit, descuamare, senzatie de piele care strange

Pentru tegumente cu eroziune a stratului lipidic, deshidratate. 

Pentru piele aspra, solzoasa, cu descuamarea stratului cornos.

Mod de utilizare: 


Ureea concentrata (10%) contribuie la refacerea pielii. 

Nu contine coloranti, uleiuri minerale sau pe baza de silicon.

Prezentare: 100 ml

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI