Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator, 200 ml pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator


Ce este si pentru ce se foloseste Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator conform informatiilor si descrierii din prospect


Sebophane BIORGA este un sampon sebo-regulator pentru par gras, tern, lipsit de stralucire.
 
Pidolatul de zinc regleaza productia de sebum in asociere cu Pidolatul de Cupru ce echilibreaza flora saprofita a scalpului. 
 
Gratie bazei de spalare blanda, samponul sebo-regulator Sebophane BIORGA permite eliminarea excesului de sebum fara sa usuce excesiv parul. Parul isi recapata volumul si stralucirea.  

Ingrediente Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator

 
Acid abietic + hidrolizat de protein de soia (leaga keratina in firul de par, parul se ingrasa mult mai incet), pirolidon carboxilat de cupru si zinc (bacteriostatic, anti-inflamator, regleaza excesul de sebum, trateaza flora saprofita). Contine parfum hipoalergenic.
 

Mod de aplicare Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator

 
Se aplica ori de cate ori este necesar pe scalpul umezit in prealabil, se spumeaza, apoi se clateste cu apa. Samponul poate fi folosit zilnic. 

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.


MAI POTI CITI