Sicuro Slim Siluet Control capsule pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Sicuro Slim Siluet Control 60 capsule si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse Sicuro Slim Siluet Control  despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre Sicuro Slim Siluet Control  prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Sicuro Slim Siluet ControlCe este si pentru ce se foloseste Sicuro Slim Siluet Control  conform informatiilor si descrierii din prospect


Produsul ajuta la programele de control al greutatii prin reducerea aportului si a consumului de calorii; sustin nivelul normal de glucoza din sange (Gymnema); contribuie la sustinerea digestiei, la functionarea normala a tractului intestinal (Anghinare); prezinta efect puternic antioxidant (Usturoi, Ashwagandha, Goji); sustin apetitul, contribuie la bunastarea sistemului gastrointestinal, sustin vitalitatea si rezistenta organismului (Polen).

Ingrediente/cps Sicuro Slim Siluet Control

 
polen poliflor fermentat – 170 mg, capsula: gelatina, colorant / caramel;
radacina de Turmeric – 100 mg*;
radacina de Astragalus – 70 mg*;
frunze de Gymnema – 55 mg*;
frunze de Anghinare – 55 mg*;
bulbi de Usturoi – 35 mg*;
fructe de Paducel – 30 mg*, ~radacina de Ginseng-indian/Ashwagandha – 25 mg*;
Extract 10:1 din Parti aerine de Gheara-matei – 25 mg, fructe de Goji – 20 mg*, radacina de Ghimbir – 15 mg*, fructe de Piper-negru – 10 mg*, fructe de Ardei-iute – 5 mg*; -frunze de Busuioc – 5 mg*, Granule din fructe de Coriandru – 5 mg.
 
Ingredientele au fost fermentate in culturi simbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina.
 

Mod de administrare Sicuro Slim Siluet Control

 
Cate o cps de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.
 

Precautii / Contraindicatii Sicuro Slim Siluet Control

 
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului! A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza!  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI