Silicium G5 Siliplant 1000 ml pareri, am folosit, prospect, preturi mici online

Silicium G5 Siliplant 1000ml | Silicium Laboratories Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse Silicium G5 Siliplant 1000ml


Silicium G5 Siliplant 1000ml | Silicium Laboratories informatii din prospect


SILICIUM G5 Siliplant este un supliment oral cu siliciu organic, cu rol anti-aging, recomandat pentru a pastra mobilitatea articulatiilor si vigoarea oaselor, muschilor, parului, pielii si unghiilor. 

Siliciul organic din Siliplant este obtinut din doua surse: minerala si vegetala.

Siliciul organic din sursa minerala este obtinut prin metoda stiintifica brevetata, iar cel din sursa vegetala este obtinut din planta medicinala Coada calului.

Ingredientele active sunt: 

- siliciul organic (acid silicic de origine minerala), care stimuleaza formarea colagenului in corp, ce are rol in protejarea si regenerarea articulatiilor, oaselor, muschilor, imbunatateste fermitatea pielii, regenereaza firele de par si unghiile.  De asemenea, siliciul organic ajuta la detoxifierea aluminiului din corp; 

- extract de Coada calului ce contine acid silicic de origine vegetala, precum si diversi compusi cu rol diuretic, antioxidant, antiinflamator, analgesic;

- rozmarin cu rol antioxidant, antiinflamator, diuretic, antibacterian.

Importanta siliciului in organism

Siliciul este un element esential in structura si metabolismul organismului uman (precum si in plante si animale). 

Este un element de baza al fiecarei celule si ajuta la asimilarea altor minerale precum magneziu, fosfor si calciu. 

Siliciul este vital pentru a determina corpul sa produca colagen. 

Siliciul este prezent in mod natural in corpul nostru, dar absorbtia sa la nivel gastrointestinal scade o data cu varsta, de aceea se recomanda suplimente alimentare cu silicon organic. 

Ingrediente Apa purificata, acid silicic, extract de coada-calului (Equisetum Arvense L.), rozmarin (Rosmarinus Officinalis L.).

Mod de administrare Silicium G5 Siliplant 1000ml

Doza zilnica 30 ml per zi, luati in doua doze de cate 15 ml, cu 10-15 minute inainte de masa sau alte medicamente/suplimente. Folositi capacul gradat atasat la sticla pentru a masura.

Nu depasiti doza recomandata. 

Nu exista contraindicatii sau efecte secundare pentru doza recomandata. 

Doza zilnica de 30 ml contine: acid silicic 30 mg, extract de coada calului 15 mg, rozmarin 7,5 mg. 

Silicium este cel mai bine absorbit de organism daca este la temperatura camerei. Pastrati sticla de Silicium intr-un loc uscat si racoros (camara, dulap), ferit de razele directe ale soarelui. 

Dupa deschiderea sticlei, consumati-o pe durata a maxim 2 luni. O sticla de siliciu lichid nedeschisa expira in mod normal in 3 ani. Dupa aceasta perioada este mai bine sa nu fie consumata. 

MAI POTI CITI