Sinomarin Children spray decongestionant nazal pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Sinomarin Children spray decongestionant nazal, 100ml pentru copii si sugari  si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Sinomarin Children spray, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Sinomarin Children sprayCe este si pentru ce se foloseste Sinomarin Children spray decongestionant nazal  conform informatiilor si descrierii din prospect


Sinomarin  Children AMELIOREAZA CONGESTIA NAZALACURATA SI HIDRATEAZ

Sinomarin Children este un decongestionant nazal 100% natural, dovedit clinic.

Este o solutie hipertonica de apa de mare (2,3% NaCl) bogata in ingrediente benefice ale marii (saruri minerale si oligoelemente). 

Sinomarin Children este ideal pentru copii si sugari, deoarece ajuta la descongestionarea cavitatilor nazale blocate prin mecanismul natural de osmoza, restabilind respiratia nazala, in mod natural. 

Ajuta la curatarea foselor nazale eliminand mucusul si impuritatile, prevenind astfel infectiile nazale si complicatiile secundare, cum ar fi de exemplu otita medie. 

Sinomarin Children imbunatateste calitatea vietii prin atenuarea simptomelor legate de congestia nazala.

Descriere: flacon 100 ml spray nazal. Spray cu pulverizare delicata cu varf de siguranta, pentru sugari de peste 6 luni si copii.

Compozitie Sinomarin Children spray decongestionant nazal 

Apa de mare 70 ml, apa purificata 100 ml, echivalentul a 23 g / l NaCl (2,3%).

Fara conservanti. Fara medicamente. Fara aditivi chimici. 100% natural.

Gaz propulsor inert (azot), fara a fi in contact cu solutia.

Mod de folosire Sinomarin Children spray decongestionant nazal 


Doza recomandata:

1-2 pulverizari in fiecare nara, de 2 pana la 3 ori pe zi, sau conform instructiunilor medicului.

Nu au fost raportate efecte secundare la utilizarea de Sinomarin Children.

Sugari & Copii au nevoie de asistenta.

Stergeti nasul copilului inainte de a utiliza Sinomarin®.

Rupeti sigiliul de siguranta de pe flacon si indepartati capacul de protectie.

Asezati aplicatorul nazal in partea de sus a flaconului.

Asezati copilul in pozitia culcat pe spate cu capul intors spre dreapta.

Introduceti usor aplicatorul in nara stanga si apasati ferm.

Intoarceti capul in partea opusa si repetati aplicarea in cealalta nara.

Scoateti aplicatorul nazal din nara copilului, ridicati copilul in pozitie verticala, lasati solutia sa actioneze timp de cateva secunde si apoi stergeti-i nasul sau folositi un aspirator nazal pentru a elimina mucusul.

Repetati procedura daca este necesar.

Scoateti aplicatorul nazal din flacon, spalati bine cu apa calda si stergeti dupa fiecare utilizare.Numai pentru uz nazal. 

Nu folositi acelasi aplicator nazal pentru mai mult de o persoana. A nu se folosi dupa data de expirare. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informare:

O senzatie de intepatura usoara si temporara sau iritare temporara poate fi experimentata la inceputul utilizarii.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI