Unguent L-Mesitran păreri formuri, prospect, mod utilizare, efecte adverse și prețuri farmacie

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Unguent L-Mesitran, 50g  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,44 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5
pareri am folosit Unguent L-MesitranSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat

Unguent L-Mesitran, 50g  Frumusete si ingrijire THEO MANUFACTURING la ce este bun și pentru ce se folosește

L-Mesitran Unguent este indicat pentru vindecarea plagilor superficiale si acute precum: taieturi, excoriatți, plagi rezultate dupa recoltarea grefelor de piele, arsuri superfiaciale si partiale (grad 1 s¦i 2). Plagi cronice precum ulcer varicos, ulcer arterial, picior diabetic cu ulcerație, pentru plagi infectate, colonizate si plagi postoperatorii. 

Beneficii Unguent L-Mesitran:

• are proprietați antibacteriene;
• se dilueaza treptat și se poate indeparta cu ușurința conform protocolului de curațare a plagii;
• previne aderarea pansamentului de patul plagii;
• un strat subtire este suficient pentru un efect optim;
• schimbarea pansamentului o data pe zi sau o data la doua zile, va fi suficient.

Ingrediente compoziție Unguent L-Mesitran:


L-Mesitran Unguent conține: 48% miere medicinala, lanolina hipoalergenica medicinala (Medilan), ulei de oarea soarelui, ulei din ficat de cod, Calendula Oficinalis, Aloe Barbadensis, vitamina C și E, oxid de zinc.

Pentru plăgile adânci sau superficiale unguentul va ajuta la debridare și va reduce colonizarea bacteriană. 

Când L-Mesitran este în contact cu plaga, fluidul este absorbit din țesuturile înconjurătoare, acest lucru creând un mediu favorabil pentru vindecarea plăgilor. 

Acesta stimulează procesul de vindecare a plăgii facilitând debridarea autolitică, stimularea formării țesutului de granulație (celulelor noi), cât și stimularea epitelizării (închiderea plăgii).


MAI POTI CITI