Vopsea de par Schwarzkopf Intense Urban Metallics U68 Ruby Glaze, 142.5ml, Live pareri, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Vopsea de par Schwarzkopf Intense Urban Metallics U68 Ruby Glaze, 142.5ml, Live

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Schwarzkopf Live Intense Color Urban Metallics- Bucuria culorii! Creaza tonuri metalice cu vopseaua noastra intensa si vibranta, cu un plus de stralucire metalica. Pentru o profunzime maxima a culorii si o stralucire metalica.

Nuanțele luxoase ale produsului de înfrumusețare vă vor seduce prin magnetismul lor și prin puterea incredibilă de rezistență, deoarece formula este îmbogățită cu ingrediente care previn decolorarea și spălarea pigmentului de pe păr. 

Datorită formulei unice îmbogățite cu ulei de cocos, părul va arăta sănătos, incredibil de strălucitor și mătăsos la atingere după vopsire. 

Produsul oferă părului dvs. o strălucire rece, metalică și o profunzime maximă a culorii, în timp ce înmoaie și păstrează în mod natural structura buclelor.

Utilizați Vopseaua de par Schwarzkopf Intense Urban Metallics în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Amestecați vopseaua cu oxidantul într-un bol nemetalic până la obținerea unei mase omogene. Aplicați pe părul nespălat. Folosiți mănuși.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.


MAI POTI CITI