Alfaparf Color Wear vopsea de par fără amoniac nr. 5.1 pareri forum reduceri la pret mic

Alfaparf Color Wear vopsea de par fara amoniac nr. 5.1 saten deschis cenusiu 60 ml face parte din categoria Procosmetic Coafura-Frizerie

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat ca multi care au folosit Alfaparf Color Wear vopsea de par fara amoniac nr. 5.1, au fost foarte multumiti de aceasta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse Alfaparf au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse Alfaparf Color Wear vopsea de par fără amoniac nr. 5.1


Alfaparf Color Wear vopsea de par fara amoniac nr. 5.1 saten deschis cenusiu 60 ml poate fi folosit atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru uz personal. 

Alfaparf Color Wear vopsea de par fara amoniac nr. 5.1 saten deschis cenusiu 60 ml are in compozitia sa extracte din plante pigmentatoare: sofranul, indigoul si rubbia tinctorum care asigura o culoare intensa cu o stralucire deosebita. 

Beneficii: 

Furnizeaza parului o rezistenta inegalabila datorita taninului - un agent natural de fixare care leaga culoarea de fibra capilara prin acelasi proces utilizat si la fixarea culorilor pe tesaturi, conferind culorii o rezistenta marita cu 30 %. 

Lasa parul extrem de neted si matasos datorita concentratiei mari de principii naturale din formula produsului. 

Datorita lipsei de amoniac, Color Wear actioneaza precum un tratament pentru par pe durata vopsirii. Confera parului un parfum special de buchet floral cu note de vanilie si lemn pretios care garanteaza un proces de colorare foarte placut. 

Mod de utilizare Alfaparf Color Wear vopsea de par fără amoniac nr. 5.1 


Nu spalati parul inainte si folositi manusi atunci cand aplicati. Nu utilizati recipient sau instrumente din metal. 

Se amesteca 60 ml de Vopsea ColorWear cu 60 ml de Activator ColorWear. Proportia este de 1:1 pentru reflexe si culori profunde. 

Aceeasi proportie este recomandata pentru acoperirea firelor albe. 

Pentru Reflexe si culori vibrante proportia este de 1:2 (30ml nuanta aleasa ColorWear + 30ml Intensificator ColorWear +120ml Activator). 

Pentru reflexe usoare proportia este de 1:2 (30ml nuanta aleasa ColorWear + 30ml Clear&Gloss +120ml Activator). Se recomanda amestecarea in doze egale cu baza naturala. 

Cantitate : 60 ml * Oxidantul nu este inclus, trebuie achizitionat separat! 

MAI POTI CITI