Cyflamid 5EW 300 ml fungicid contact Sumi Agro (vita de vie, grau, mar) pareri forum fitosanitare, mod de folosire, preturi mici

Am cautat pe internet mai multe pareri despre Cyflamid 5EW 300 ml fungicid contact Sumi Agro (vita de vie, grau, mar), produs fitosanitar pentru a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse fitosanitare din aceeasi gama si cu aceleasi recomandari care au dat rezultate mai bune.

Cumpara Online La cea mai buna Oferta Fermierul. Cumpara acest Produs fitosanitar la oferta cu pretul cel mai mic din fitofarmacia online, super promotie mai ieftin decat eMag.

pareri forum cine a folosit fungicid Cyflamid 5EW


Date tehnice Fungicid CYFLAMID 5 EW 


Substanta activa: ciflufenamid 5% 

Formulare: emulsie de ulei in apa (EW) 

Omologari Grau Organism daunator: Fainare (Erysiphae graminis) 

Cum se folosește Cyflamid 5EW 300 ml fungicid contact Sumi Agro


Doza: 0,2 L/ha Vita de vie Organism daunator: Fainare (Uncinula necator) 

Doza: 0,3 L/ha Mar Organism daunator: Fainare (Podosphera leucotricha) 

Doza: 0,45 L/ha - tratament in 1500 L apa 

Mod de actiune Cyflamid 5EW 300 ml fungicid contact Sumi Agro

Cyflamid 5 EW prezinta o excelenta actiune preventiva si curativa, iar patrunderea in planta se face translaminar prin frunze. 

Formularea ca EW (emulsie in apa) face ca produsul sa adere mai bine pe suprafata tratata si sa fie mai rezistent la spalare de catre ploi si apa de irigatii. 

Cyflamid 5 EW ofera control eficient in combaterea fainarilor la cereale si alte culturi si presupune reducerea numarului de tratamente, comparativ cu fungicidele conventionale datorita eficacitatii de lunga durata a produsului. 

Translocarea rapida in planta si rezistenta la spalare sunt alte avantaje ale fungicidului Cyflamid 5 EW.

MAI POTI CITI