Duracid insecticid furnici si paduchi 200 gr pareri forum fitosanitare, mod de folosire, preturi mici

Am cautat pe internet mai multe pareri despre Duracid insecticid furnici si paduchi 200 gr  pentru a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse fitosanitare din aceeasi gama si cu aceleasi recomandari care au dat rezultate mai bune.

Cumpara Online La cea mai buna Oferta Fermierul. Cumpara acest Produs fitosanitar la oferta cu pretul cel mai mic din fitofarmacia online, super promotie mai ieftin decat eMag.

pareri cine a folosit Duracid insecticid furnici si paduchi 200 gr


Ce este si pentru ce se foloseste Duracid insecticid furnici si paduchi 200 gr 


Insecticid piretroid sub forma de praf gata pentru a fi folosit, cu efect de lunga durata si actiune insecticida puternica. 

Eficient impotriva paduchilor de gaina, furnicilor, gandacilor de bucatarie, puricilor, mustelor si alte insectelor taratoare. 

COMPOZITIE Cipermetrina 0,6 g 

CARACTERISTICI DURACID PRAF 

Este un insecticid sub forma de praf recomandat pentru combaterea furnicilor, gandacilor de bucatarie, acarienilor, paduchilor, puricilor, acarienilor de praf, pestisorului argintiu, insectelor isopode si mustelor. 

Produsul se caracterizeaza prin actiune insecticida deosebit de puternica si efect rezidual indelungat, care va proteja zona tratata de infestatii ulterioare.

Mod de folosire DURACID PRAF este folosit ca atare, distribuind produsul direct pe suprafetele ce trebuie tratate in doza de 15-20 g/m. 

Cu un dozator corespunzator, a se sufla praful in interiorul gaurilor sau fisurilor, unde se suspecteaza ca exista furnici sau alte insecte infestante. 

Produsul poate fi folosit chiar si in aproprierea prizelor de curent sau in zona instalatiilor electrice unde folosirea apei este periculoasa. 

Pentru a spori eficienta in tratamentul cuiburilor de furnici, dupa ce ati imprastiat praful deasupra cuibului, turnati apa pentru ca praful sa intre in interiorul cuibului. 

DURACID PRAF este indicat a fi folosit atat in interior cat si in exterior pentru tratarea locuintelor , gradinilor, zonelor din perimetrul cladirilor, musuroaielor de funici vizibile pe pajisti sau sub vegetatie, zonelor anexe ale caselor sau mediilor civile pentru a crea o bariera preventiva. 

Mai poate fi folosit: in comunitati precum case de ingrijire, spitale, cantine, scoli, cazarme, zone de camping, magazine, restaurante etc. In adaposturile pentru animale.

MAI POTI CITI