Estabiom Junior pareri, opinii, la ce se foloseste, prospect, contraindicații, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Estabiom Junior, 20 capsule vegetale si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Estabiom Junior,, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Estabiom Junior,


Ce este si pentru ce se foloseste Estabiom Junior capsule conform informatiilor si descrierii din prospect


Estabiom® Junior este un produs unic pentru copii, pe baza de probiotice, prebiotice, vitamina D3 si beta-glucan pentru a sustine echilibrul florei intestinale.

Util pentru sustinerea sanatatii sistemului digestiv, pentru mentinerea echilibrului florei intestinale, in caz de tratament cu antibiotice pentru preveniea diareei, pentru ameliorarea simptonelor de diaree, precum si pentru sustinerea imunitatii si cresterea rezistentei organismului in fata infectiilor respiratorii. 

Lactobacillus rhamnosus GG stimuleaza sistemul imunitar si sustine organismul in lupta contra infectiilor: scade de 2.5 ori riscul episoadelor de infectii respiratorii si scade cu 50% riscul aparitiei dermatitei atopice la copii.

Mod de administrare Estabiom Junior 


Copii incepand cu varsta de 3 ani: o capsula pe zi. Capsula poate fi inghitita intreaga sau deschisa, iar continutul sau poate fi dizolvat intr-un lichid (consumat imediat dupa preparare).

O capsula pe zi asigura 800 UI vitamina D3 si 3 miliarde de bacterii benefice.

Avertizari și contraindicații Estabiom Junior 


A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. 

A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului.  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI