FLORADIX sirop păreri forumuri elixir, prospect, cum se folosește și contraindicații

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Floradix Elixir cu fier din plate medicinale si fructe pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au folosit Floradix Elixir cu fier din plante medicinale si fructe și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament care acoperă necesarul de fier in faza de creștere, menstruatie si sarcina .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre: de unde putem cumpara floradix, Floradix prospect efecte adverse, Floradix sirop 500ml cum se folosește.

  • Utilitate: 4,58 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,50 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5

floradix-elixir-bio-cu-fier-250ml-de unde putem cumpara



Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește siropul Floradix Elixir cu fier potrivit informațiilor din prospect


Acest produs acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

Compozitie Floradix sirop:


Floradix contine un ameste de extracte apoase din fructe, plante si vitamine:

- Extract apos (54%) din: morcov, radacina de urzica, spanac, radacina de pir, fenicul, alge brune, calciu fructifer de hibiscus.

- Amestec concentrat din fructe (29,4%): concentrat din struguri si pere, suc din boabe de coacaze, apa, concentrat din suc de lamaie, mure, cirese, portocale, sfecla rosie, extract din carob, concentrat din suc de mere.

- Extract apos din: drojdie, miere (3,8%), extract apos din macese cu 4% vitamina C, arome naturale, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12.

Mod de administrare Floradix elixir: 


Preluarea de fier in organism este un proces lent si de durata, iar refacerea necesarului de fier in organism se face dupa o cura de 2-3 luni cu acest produs. 

Doza zilnica recomandata este 3 x 15 ml (a se folosi paharul gradat), pur, de preferinta rece, inaintea meselor, sau in amestec cu sucuri de fructe sau legume. Cantitatea recomandata nu trebuie depasita.

Contraindicații sirop Floradix elixir


Produs cu eficienta foarte ridicata, fara sa dezvolte efectele secundare ale altor preparate cu fier.

Suplimentele alimentare nu trebuie folosite drept inlocuitor pentru o nutritie echilibrata si variata.

Un mod de viata sanatos este intotdeauna important.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se agita inainte de folosire.

A nu se bea direct din sticla.

Acest produs nu contine alcool, conservanti sau coloranti chimici.

Pentru a preveni fermentarea continutului trebuie ca flaconul sa fie inchis imediat dupa folosire, pastrat in frigider si consumat in perioada de 4 saptamani

MAI POTI CITI