HOFIGAL Chelstop pareri forum cine a folosit, prospect, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre HOFIGAL Chelstop, 200 ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, apreciativ.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor legate de căderea părului.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect HOFIGAL Chelstop,, preturi, cum si cat timp se foloseste, rezultate, dacă are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse HOFIGAL Chelstop, 200 mlCe este si pentru ce se foloseste HOFIGAL Chelstop, 200 ml conform informatiilor si descrierii din prospect


Chelstop de la Hofigal este un tratament 100% natural recomandat pentru stoparea alopeciei, procesul de cadere masiva a firelor de par. 

Lotiunea ingrijeste scalpul, intareste radacinile si regenereaza firul de par.

Mod de folosire HOFIGAL Chelstop


Capul se spala cu sapun moale, se usuca parul, dupa care se maseaza capul sau radacina parului cu 1-3 capace de Chelstop. 

Se acopera apoi capul cu un prosop pentru cel putin 30 de minute, pana la disparitia efectului revulsiv. 

Se usuca parul si nu se spala 48 de ore. Acest proces trebuie repetat la fiecare doua zile. 

Stoparea caderii parului se realizeaza dupa a 4-a sedinta. 

Pentru întreținere, este suficienta una sau doua spalari pe saptamana. 

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI