Hrana pentru pesti Tetra Betta plic granulat pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Hrana pentru pesti Tetra Betta plic granulat 5 g  cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. 

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse


Tetra Hrana pentru pesti Tetra Betta este hrana de inalta calitate special creata pentru pestii Betta Splendens sau alte specii de pesti Labirint (pesti care pot respira de la suprafata apei). 

Bogata in proteine animale naturale din creveti oceanici si creveti Krill cu un nivelul de proteine special adaptat cerintelor nutritionale specifice speciei, promoveaza cresterea sanatoasa si accentueaza pozitia impunatoare a inotatoarelor. 

Contine intensificatori naturali de culoare.

Granulele pentru pesti disponibile se scufunda foarte repede si se adreseaza in mod special pestilor care traiesc la adancime medie sau pe fundul acvariului. 

Sunt mai multe marimi de alimente care se vor adapta gurii pestilor. 

Alimentele de origine artificiala sunt destul de fragile si trebuie pastrate in cele mai bune conditii.

Un acvariu frumos este un acvariu plin de pesti sanatosi care alearga si se joaca intr-un decor absolut superb, in acvariul lor curat. 

Pentru ca totul sa fie asa, este nevoie de cea mai buna hrana pesti de acvariu care se gaseste la cele mai inalte standarde in aceasta categorie.

MAI POTI CITI