Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact, pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact, 10ml    si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Hyabak colir 0.15% solutie lentile contactCe este si pentru ce se foloseste Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact conform informatiilor si descrierii din prospect


HYABAK este o solutie sterila, fara fosfati, hipotonica avand pH neutru. HYABAK este indicat pentru umezirea si lubrifierea ochiului si lentilelor de contact. 

Doar pentru administrare oftalmica.Solutia este disponibila intr-un flacon multidoza ABAK. 

Acest dispozitiv inovator si patentat elibereaza picaturile oftalmice printr-un filtru de 0,2 µm, prevenind orice contaminare bacteriana a solutiei in absenta conservantilor. 

Prin urmare, utilizarea HYABAK este blanda pentru ochi, deoarece nu contine conservanti. 

Absenta conservantilor permite protejarea tesuturilor oculare si, de asemenea, nu provoaca reactii la utilizatorii care sunt sensibili la conservanti.

Ingrediente Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact:


Hialuronat de sodiu (0,15%), clorura de sodiu, actinoquinol, trometamol, acid clorhidric si apa pentru preparate injectabile.

Mod de utilizare Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact:


1 picatura in fecare ochi de cate ori este necesar, pe parcursul intregii zile.

Exclusiv adulti purtatori de orice tip de lentile de contact.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

MAI POTI CITI