Ikebana Triple Action Plus tratament plante cu actiune tripla pareri forumuri produse fitofarmacie bune si ieftine

Ikebana Triple Action Plus 750 ml (tratament plante cu actiune tripla: insecticid, acaricid, fungicid) poti citi comentariile de pe pagina produsului fitosanitar. 

Atentie: toate produsele din fitofarmacie au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti.

Rating-ul clientilor. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Comentariile si opiniile sunt verificate. 

Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achizitie verificata”. Pareri Pro si Contra. Citiți cu atenție avantajele ei dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți in comentarii.

pareri tratament Ikebana Triple Action Plus


Ikebana Triple Action Plus cu acțiune tripla pentru tratarea plantelor Ikebana este o solutie gata preparata pentru a fi pulverizata pe plante actionand atat impotriva insectelor care ataca planta cat si asupra ciupercilor care imbolnavesc plantele. 

Ikebana este omologat pentru combaterea afidelor( paduchi de plante), acarienilor(paianjeni de plante), omizilor, dar si pentru combaterea ciupercilor care provoacă plantelor boli precum fainarea sau rugina, ceea ce face ca acest produs sa fie o noutate in domeniul protectiei plantelor avand atat actiune insecticida cat si actiune fungicida. 

Solutia se poate pulveriza atat pe plantele de interior cat si pe plantele exterioare precum plantele lemnoase, ornamentale sau plantele aromatice. 

Se utilizeaza in toate stadiile vegetative ale plantei incluzand stadiul de inflorire. 

Produsul nu afecteaza planta, nu o pateaza si nu ii altereaza coloristica. 

Mod de mod de folosire 

Ikebana Triple Action Plus Ikebana se aplica la primele semne de infestare sau de boala ale plantei prin pulverizare directa si fara a fi diluata solutia, aceasta avand deja concentratia necesara combaterii acestor daunatori! 

Pentru ca planta sa fie tratata in intregime(fata, spatele plantei) se recomanda o pulverizare de la 30-40 centimetri distanta fata de planta. 

Intre efectuarea tratamentelor cu Ikebana trebuie sa exista un interval de pauza de maximum 7 zile intre acestea si se recomanda un maximum de 4 tratamente pe an! 

Produsul nu se aplica daca afara este insolatie sau caldura extrem de mare intrucat datorita climatologiei substanta activa poate avea reactii adverse asupra plantelor. 

Cand se pulverizeaza solutia pe plante este recomanda purtarea manusilor si evitarea intrarii in contact cu pielea sau ochii.

Nu atingeti plantele pana ce solutia pulverizata nu s-a uscat! Dozaj per hectar: 44,84 l/ha

MAI POTI CITI