KERASTASE ser fortifiant par fragil GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT pareri, opinii, la ce se folosește, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT, 90ml, KERASTASE si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT, 90ml, KERASTASECe este si pentru ce se foloseste KERASTASE ser fortifiant par fragil GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT conform informatiilor si descrierii din prospect


Serul intaritor Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant ajuta la estomparea caderi parului pentru un par sanatos si frumos. 

Serul contine componente care ii activeaza cresterea si stimuleaza sanatatea scalpului. Continutul de aminexil si de cofeina si ghimbirul protejeaza si scalpul si asigura cuticulelor nutritia necesara.

Ingrediente compoziție


• aminexil - stimulează creșterea părului
• ghimbir - stimulează microcirculația
• cafeină - stimulează rădăcinile părului

Mod de aplicare


Dimineața sau seara, aplicați serul pe scalpul uscat cu uscătorul sau în prosop. 

Aplicați pe scalp 3-4 doze de pompă și masați cu blândețe. 

Nu clătiți. 

Pentru rezultate optime, folosiți serul zilnic, timp de 6 săptămâni.  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI