Nestle Nutren Optimum Prebio, 400g pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Nestle Nutren Optimum Prebio, 400g de la 4 ani si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Nestle Nutren Optimum Prebio, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Nestle Nutren Optimum PrebioCe este si pentru ce se foloseste Nestle Nutren Optimum Prebio, 400g conform informatiilor si descrierii din prospect


Nutren Optimum este o dieta completa nutritional, cu gust de vanilie, pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie, cu zahar si indulcitor.

Rolul Nestle Nutren Optimum Prebio este acela de a preveni si corecta malnutritia. Produsul poate fi administrat ca suport nutritional inainte sau dupa interventii chirurgicale, cand nu exista afectare gastro-intestinala.
 
Nestle Nutren Optimum Prebio se prezinta sub forma de pudra cu administrare orala sau pe sonda. Contine proteine de inalta calitate: 50% zer - 50% cazeina.

Ingrediente compoziție Nestle Nutren Optimum Prebio


Maltodextrina, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita), fibre (fructo-oligozaharide, inulina), sucroza, minerale (carbonat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, fosfat de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodura de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), corector de aciditate (acid citric, acid fosforic), emulgator (lecitine) (contine soia), colina, vitamine [DL-alfa-tocoferil acetat (vitamina E), ascorbat de sodiu (vitamina C), niacina, acid pantotenic, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic, colecalciferol (vitamina D3), filochinona (vitamina K1), cianocobalamina (vitamina B12), biotina], probiotice (Lactobacillus paracasei), aroma, L-carnitina, taurina, indulcitor (acesulfam-K). Contine zahar, indulcitori, lapte si soia.

Instructiuni de preparare Nestle Nutren Optimum Prebio, 400g


1. Spalati-va bine pe maini. Masurati 190 ml de apa fiarta si racita* si turnati intr-un recipient curat.
*pentru a mentine probioticul activ, asigurati-va ca temperatura apei nu depaseste 45°C inainte de adaugarea pudrei.

2. Adaugati  55 g de pudra (7 masuri) folosind masura din cutie sau cantariti in grame.

3. Amestecati bine pana la omogenizare.

4. Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI