Neurovet, 300 comprimate pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Neurovet, 300 comprimate produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Neurovet, 300 comprimate


Caini Stangest Neurovet, 300 comprimate NEUROVET N - supliment nutritional ce este indicat pentru tratamentul adjuvant al neuropatiilor cum sunt polineuropatii de diverse etiologii. 

Indicatii Neurovet, 300 comprimate 


Aport de antioxidanti si nutrienti specifici pentru animale cu afectiuni neurologice. Contine aminoacizi esentiali, alaturi de grupul vitaminic B, indispensabile unei functionari neurologice corecte. 

Sprijina sinteza serotoninei (triptofan) si sinteza neurotransmitatorilor cum este dopamina (fenilalanina). 

Ajuta functia mentala la animalele in varsta si reduce imbatranirea celulelor cerebrale(fosfatidilserina). 

Coadjuvant in tratarea epilepsiei. 

Specii tinta: Caini, pisici 

Mod de administrare Neurovet, 300 comprimate: 


1 comprimat 2ori pe zi 10 kg gc 

Pentru sprijin antioxidant, doza poate fi redusa la jumatate. 

Ingrediente Neurovet, 300 comprimate


L-Phenylalanina: 75 mg, VitaminaB1 (Thiamina): 50 mg, L-carnitinaL-tartrat: 50 mg, L-Tryptophan: 50 mg, Vitamina E: 50 UI, Soia micronizata: 20 mg, Vitamina B6 (Pyridoxina): 20mg, Vitamina B12 (cyanocobalamina): 300 mcg, Excipienti 

Descriere Neurovet, 300 comprimate


DL- PHENILANINA Aminoacid, precursor al tirozinei. Fundamentale in sinteza mai multor hormoni. 

Este capabila sa traverseze bariera sanguina de la nivelul cerebral si sa actioneze direct la nivelul chimic al creierului, ajutand la sintetizarea neurotransmitatorilor cum sunt dopamina si tirozina. 

VITAMINA B1 Cunoscuta si sub denumirea de TIAMINA, este o vitamina esentiala in functionarea corecta a sistemului nervos,circulator si muscular. 

Actioneza prin regenerarea proceselor care au loc in fibra nervoasa, atat la nivelul axonului, cat si la nivelul stratului de mielina. 

Are efect direct asupra metabolizarii glucozei prin aportul necesar de energie pentru neuroni. 

CARNITINA FUMARAT Substanta naturala necesara in transportul acizilor grasi cu lant lung in mitocondrii, pentru a facilita producerea de ATP- sursa energetica de baza pentru celule. 

TRYPTOFAN Aminoacid cu functia de baza de a realiza sinteza serotoninei, neurotranmitator esential in biochimia cerebrala. 

VITAMINA E Pastreaza integritatea membranei celulare, inhiband procesele de imbatranire ale acesteia. Protejeaza sistemul nervos si retina, previne aparitia chegurilor de sange si sprijina functiile sistemului imunitar. 

FOSFATIDILSERINA Localizata in membranele celulare are rol de a pastra integritatea si plasticitatea sinaptica a acestora. 

Este mai concentrata la nivelul celulelor creierului, und sprijina regularizarea substantelor neurotransmitatoare. Intarzie aparitia proceselor de imbatranire din celulele cerebrale si medulare si reface functiile mentale in cazul animalelor in varsta. 

VITAMINA B6 Actioneaza ca si coenzima in mai mult de 100 de procese metabolice. 

Stimuleaza functiile sistemului imunitar si joaca un rol foarte important in functionarea nervilor si a sintezei hemoglobinei din fier, serotonina si alti neurotransmitatori , anticorpi sau material genetic.

VITAMINA B12 Necesara in hematopoeza si sinteza mielinei, care reprezinta invelisul de protectie al fibrelor nervoase. Carenta acestei vitamine in organism poate conduce la afectiuni cerebrale ireversibile.Ambalaj: flacon 60 tablete 

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C. Pastrati recipientul inchis corespunzator

MAI POTI CITI