NYX Professional Makeup Jumbo Lash! gene false păreri forumuri, cum

NYX Professional Makeup Jumbo Lash! gene false face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, Gene false

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse gene false NYX Professional Makeup Jumbo Lash!


NYX Professional Makeup Jumbo Lash! gene false tip 03 Wispy Flutter informații și descriere

Genele false NYX Professional Makeup Jumbo Lash! sunt foarte ușor de aplicat cu ajutorul eyelinerului special. 

Pot fi folosite de până la 15 ori la rând, sunt ușoare precum o pană și nici măcar nu le veți simți pe ochi. Conferă genelor dvs. un volum și o lungime uluitoare și rămân fixate timp de până la 12 ore.

Caracteristici unice:

• nu conțin magnet și nu necesită utilizarea de adeziv
• se aplică ușor cu ajutorul eyelinerului
• rămân fixate timp de până la 12 ore
• sunt foarte ușoare și plăcute pentru ochi
• reutilizabile de până la 15 ori
• se pot combina pentru un efect mai pronunțat  

Mod de aplicare gene false NYX Professional Makeup Jumbo Lash! 


Mai întâi, folosiți linerul și adezivul pentru gene 2în1 Jumbo Lash. Lăsați 2–3 secunde să se usuce, apoi folosiți o pensetă, degetele sau un aplicator pentru a extrage genele false NYX Professional Makeup din ambalaj și aplicați-le pe linia genelor naturale.

Dacă benzile de gene sunt prea lungi, le puteți tăia cu ușurință folosind o foarfecă de sprâncene.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI