Oftasecur spray ocular pareri, opinii, prospect, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Oftasecur spray ocular, 8 ml  si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul oftalmic este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse oftalmice despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Oftasecur spray ocular, 8 ml , preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Oftasecur spray ocular 8 ml


Ce este si pentru ce se foloseste Oftasecur spray ocular, 8 ml conform informatiilor si descrierii din prospect


OFTASECUR spray ocular (dispozitiv medical) AloCross tratament ochi rosii

OFTASECUR spray ocular este o soluție protectoare si calmanta pentru partea exterioara a ochiului.

Sprayul pentru ochi OFTASECUR, datorita formulării sale brevetate, ajuta la prevenirea si controlul infectiilor din zona ochilor si oferă ameliorare in caz de iritatie oculara si palpebrala. 

Activitatea sa, proprie extractelor de Biosecur, controlează incarcatura bacteriana si riscul aparitiei posibilelor procese infecțioase in zona perioculara si la ochi.

OFTASECUR spray ocular contine lipozomi Biosecur, derivat biologic din extract de citrice care contine bioflavonoizi cu activitate antimicrobiana dovedita. 

Prezenta hipromelozei, un derivat de celuloza cu proprietăți viscoelastice si higroscopice, ajuta la mentinerea mai hidratata a zonei ochilor.

OFTASECUR spray ocular este bine tolerat chiar si pentru tratamente prelungite, nu este toxic, nici iritant sau alergenic.

Ingrediente Oftasecur:


100 ml contine: Biosecur 2g, Hipromeloza 0,15g, Fosfolipide S80, Acid boric , Tetraborat decaidrat de Sodiu, Clorura de sodiu, Apa distilata.

ARIA DE FOLOSIRE

Iritatii palpebrale si oculare.Ajuta la prevenirea infectiilor ochiului si a anexelor sale, chiar si in cazul chirurgiei oculare.

Mod de administrare Oftasecur:


Indepartati machiajul ochilor inainte de utilizare. 

Distribuiti 1-2 spray-uri pe pleoapele inchise de la o distanta de aproximativ 10 cm, de 3-4 ori pe zi, evitand orice contact direct al distribuitorului cu pielea sau cu marginea pleoapelor.

AVERTISMENTE

Nu utilizati produsul daca aveti alergie sau hipersensibilitate la unul sau oricare dintre componente

In cazul aparitiei reactiilor adverse, intrerupeti utilizarea produsului si consultati-va medicul

Utilizati produsul in decurs de 60 de zile de la prima administrare

Nu utilizati produsul dupa data de expirare indicata pe ambalaj

Nu utilizati produsul daca flaconul este deteriorat

Doar pentru uz oftalmic extern

Nu pulverizati produsul pe ochiul deschis

Nu atingeti suprafata ochiului cu nebulizatorul

Inchideti bine flaconul dupa utilizare

In cazul aplicarii mai multor produse, lasati un interval de cel putin 10 minute intre administrari

A se pastra intr-un loc uscat si rece.A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI