Păreri AbCuts Formula Cu CLA + Colagen forumuri capsule de slăbit bune. Prospect, cum se foloseste, pret mic.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre AbCuts Formula Cu CLA + Colagen, 100 capsule, Performix pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru 

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre AbCuts Formula Cu CLA + Colagen cât timp se ia, cine a slăbit, contraindicații și efecte adverse:

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,45 din 5
  • Siguranță: 4,44 din 5

AbCuts Formula Cu CLA + Colagen pareri forum cine a folosit


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Cuts Formula Cu CLA + Colagen, 100 capsule conform prospectului


Acest produs ofera o formula imbunatatita cu colagen si vitamina E ce ajuta la mentinerea stralucirii parului, pielii si unghiilor, dar si la sustinerea unei compozitii corporale sanatoase, atunci cand este combinat cu o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate.

Beneficii:

• contine acid linoleic conjugat (CLA) - un tip de acid gras omega-6 extras din Ulei de Sofranel (80% CLA) si cunoscut pentru beneficiile lui in sustinerea procesului de slabire;
spre deosebire de alte produse, este lipsit de stimulenti si se poate administra oricand pe parcursul zilei;
• colagenul provine din 3 surse: bovine, porcine si peste;
•este imbogatit cu vitamina E - un antioxidant puternic.

Ingrediente compoziție AbCuts Formula Cu CLA + Colagen


Vitamina E (d-alfa tocoferol) - 30 mg

Ulei de sofranel (80% CLA) - 1400 mg

Matrice pentru frumusețe multi-colagen (colagen din bovine, porcine si peste), ceara de albine si lecitina - 930 mg

Mod de administrare AbCuts Formula Cu CLA + Colagen


Se recomanda ca pentru adulti sa se administreze 1 portie de servire (2 capsule) o data pana la de 2 ori pe zi pe perioada a 50, respectiv 25 de zile. 

Ideal, administrati 2 capsule dimineata si 2 seara in timpul mesei. 1 flacon este suficient pentru administrarea pe o perioada de 50 de zile.

Contraindicații și efecte secundare AbCuts Formula Cu CLA + Colagen


Nu administrati daca sunteti insarcinata, alaptati sau planuiti o sarcina. Acest produs este destinat adultilor sanatosi cu varsta de peste 18 ani si fara afectiuni medicale. 

Nu combinati cu alcool. 

Nu depasiti doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Consultati un medic specialist inainte de a utiliza acest produs daca aveti o afectiune medicala, incluzand dar nu limitandu-se la, boli ale inimii, ficatului, rinichilor, tiroidei, tulburari epileptice, prostata marita sau glaucom. 

Intrerupeti administrarea cu 2 saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale sau daca experimentati batai rapide ale inimii, ameteala, dureri severe de cap, sau dificultati de respirare. 

MAI POTI CITI