Păreri ALMASED forum diete de slăbire, efecte negative, preparare, preț farmacie

Sumar articol: almased pareri efecte negative, almased preparare, cine a slabit cu almased, almased prospect emag, deficit caloric pareri

O recenzie despre produsul Almased

Almased este un supliment alimentar pe bază de proteine din soia, miere și iaurt, care promite să vă ajute să slăbiți, să vă îmbunătățiți metabolismul și să vă creșteți nivelul de energie. 

Dar oare acest produs este cu adevărat eficient și sigur? 

În acest articol, vom analiza ingredientele, beneficiile, efectele secundare și modul de utilizare al Almased, pentru a vă oferi o opinie obiectivă și informată.


Ingredientele Almased

Almased conține următoarele ingrediente principale:

- Proteine din soia: sunt o sursă de proteine vegetale, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare, precum și la sănătatea oaselor. 

alomased pareri cine a slabit recenzii reale


Proteinele din soia au un conținut ridicat de aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism și trebuie obținuți din alimentație. 

De asemenea, proteinele din soia au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot preveni deteriorarea celulară și inflamația cronică.

- Miere: este un îndulcitor natural, care conține zaharuri simple, vitamine, minerale și enzime. Mierea are un efect prebiotic, adică stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestin, care ajută la digestie și la imunitate. 

Mierea are și un efect antibacterian, antiviral și antifungic, care poate preveni infecțiile și bolile. De asemenea, mierea are un efect energizant, deoarece furnizează glucoză rapid asimilabilă de către celule.

- Iaurt: este un produs lactat fermentat, care conține proteine animale, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, vitaminele B2, B12 și D. 

Iaurtul are un efect probiotic, adică conține bacterii vii care îmbunătățesc flora intestinală și funcția digestivă. 

Iaurtul are și un efect de reglare a pH-ului gastric și intestinal, ceea ce previne apariția arsurilor, gastritelor și ulcerelor. 

Iaurtul contribuie și la sănătatea oaselor, dinților și mușchilor, datorită conținutului de calciu și proteine.

Printre avantaje, se numara faptul ca este gluten-free, shakeul Almased are un gust bun, simti schimbari asupra metabolismului, pierzi in greutate si nu pui la loc, iar pielea devine sanatoasa si catifelata.

MAI POTI CITI