Păreri am folosit BALSAM Nioxin System 3 Color Safe Scalp Therapy Revitalising Conditioner

Nioxin System 3 Color Safe Scalp Therapy Revitalising Conditioner balsam hranitor si hidratant pentru par usor de pieptanat face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijirea parului, Conditionere pentru par

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca balsamul Nioxin System 3 Color este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afectează in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale forumuri preturi reduse Nioxin System 3 Color Safe Scalp Therapy Revitalising Conditioner balsam hranitor si hidratant pentru par usor de pieptanat f


Nioxin System 3 Color Safe Scalp Therapy Revitalising Conditioner balsam hranitor si hidratant pentru par usor de pieptanat 1000 ml informații și descriere


Balsamul Nioxin System 3 ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Caracteristici:

facilitează descurcarea și modelarea ulterioară
oferă hidratarea necesară
conferă părului elasticitate și volum

Mod de utilizare balsam Nioxin System 3 Color Safe Scalp Therapy Revitalising Conditioner 


Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. 

Se aplică pe scalp și păr, de la rădăcini până la vârfuri. 

Se lasă să acționeze un timp scurt, apoi se clătește bine.

Suntem de părere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potrivește pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfășurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI