Păreri Reumabloc Complex, prospect, indicații, mod de folosire și contraindicații

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Reumabloc Complex, 30 comprimate, Sun Wave Pharma pentru a fi cât mai obiectivi. 

Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament natural pentru functionarea normala a sistemului osteoarticular si muscular.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din .

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Reumabloc Complex prospect, compoziție, contraindicații și cum se folosește

  • Utilitate: 4,58 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,45 din 5
  • Calitate: 4,55 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
reumabloc complex pareri forum am folosit


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Reumabloc Complex, 30 comprimate, Sun Wave Pharma potrivit informațiilor din prospect


Principiul activ al extractului de Boswellia serrata, acidul boswellic, poate avea rol benefic în sănătatea sistemului musculo-scheletic, poate proteja articulațiile, oasele și mușchii, redând mobilitatea.

Extractul de Curcuma longa susține funționarea normală a circulației sanguine și a sistemului nervos. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

LALMIN Se 2000 drojdie îmbogățită cu seleniu, este o formă dezactivată de Saccharomyces cerevisiae care, pe lângă conținutul de vitamine și minerale produse în mod natural de celulele de drojdie, conține o formă organică de seleniu: L-selenometionina.

Selenometionina se găsește în mod natural în proteine vegetale comestibile și are o biodisponibilitate superioară.

Seleniu contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente compoziție Reumabloc Complex


Boswellia serrata - 300 mg
Curcuma longa - 250 mg
Seleniu - 55 mcg
Piperina - 1mg

Reumabloc Complex, mod de administrare 


Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani 1 comprimat pe zit imp de 3 luni

MAI POTI CITI