RX Liquid NutriCalm 120 ml pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

RX Liquid NutriCalm 120 ml are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca RX Liquid NutriCalm 120 ml este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
oferte bune reduceri de pret RX Liquid NutriCalm 120 mlRX Liquid NutriCalm 120 ml este un supliment nutritional pentru combaterea anxiozitatii la caini si pisici


Actiune farmaceutica: suport nutritional pentru producerea de serotonina, reducerea comportamentului anxios si dezvoltarea celui serotonino-dependent, asigura suport nutritional pentru relaxare neuro-musculara. 

Aplicatii clinice:

RX Liquid NutriCalm a fost formulat pentru dezvoltarea comportamentului serotonino-dependent la caini si pisici.

Animale cu o multitudine de probleme de comportament precum:  fobie la tunet, hiperactivitate,  nervozitate, frica de cabinetul veterinar, dermatita psihogena si diaree psihogena ( Sindromul Intestinului Iritabil, Gastroenterita hemoragica) au prezentat efecte benefice dupa aplicarea terapiei cu RX Liquid NutriCalm. 

RX Liquid NutriCalm este eficient in terapia modificarilor de comportament, in cazul anxietatii de scurta durata:  calatoriile cu avionul, calatoriile cu masina, vizitele la frizeriile veterinare, vizitele la medicul veterinar. mai poate fi folosit ca mio-relaxant in cazul herniilor de disc intervertebral, leziuni ale traiectelor nervilor si traumatisme care apar in activitati sportive sau la vanatoare. 

Important: Rx Amino B-Plex intra in categoria farmacie. 

Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. 

Informatiile produsului RX Liquid NutriCalm, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. 

MAI POTI CITI