Santaderm Parasites spray tratament paduchi pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Santaderm Parasites spray tratament paduchi, 100 ml     si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.


pareri reale preturi reduse Santaderm Parasites spray tratament paduchi, 100 ml


Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cel mai bun tratament pentru păduchii de cap

  • Utilitate: 4,54 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5

Ce este si pentru ce se foloseste Santaderm Parasites spray tratament paduchi, 100 ml conform informatiilor si descrierii din prospect


Santaderm Parasites spray tratament paduchi este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.

Indeparteaza si distruge formele vii si ouale paduchilor si previne pediculoza.

Santaderm Parasites spray tratament paduchi nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Santaderm Parasites spray tratament paduchi poate fi utilizat pentru tratamentul pediculozei si pentru a preveni infestarea cu paduchi si lindeni.

Fara insecticide.

3 esente vegetale : - Ulei de Andiroba. - Extract de Quassia Amara. - Ulei de Neem.

Mod de utilizare Santaderm Parasites spray tratament paduchi:


Se tine spray-ul la aproximativ 10 cm distanta de par si se pulverizeaza uniform, cu atentie, o cantitate suficienta de solutie SantaDerm ParasiteS pe parul uscat. 

Se umezeste tot parul si scalpul. 

Apoi se maseaza bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei cefei si celei din spatele urechilor. 

A se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. 

Se spala parul cu samponul SantaDerm ParasiteS pentru paduchi sau cu un sampon obisnuit si se clateste bine. 

Se spala din nou, daca este necesar.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI