Synoquin Growth tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Synoquin Growth 60 tablete cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Synoquin Growth


Caini VetPlus SYNOQUIN GROWTH supliment nutritiv pentru catei si caini aflati in perioada de crestere, incepand de la varsta de 3 luni 

1. FIECARE TABLETA MASTICABILA CONTINE Glucozamina HCI 99% 125 mg Sulfat de condroitina 95% 100 mg N-Acetil-Glucozamina 99% 15 mg Vitamina C (acid L-ascorbic) 12 mg Sulfat de zinc monohidrat 10 mg 

2. INSTRUCTIUNI DE ADMINISTRARE Administrati tabletele impreuna cu mancarea. A nu se reduce cantitatile recomandate decat la indicatiile medicului veterinar. 2 tablete pe zi (1 dimineata, 1 seara) 

3. CONSTITUENTI ANALITICI (%w w) Cenusa bruta 5,6 Fibra bruta 21 Ulei brut 2,7 Proteina bruta 17 Sodiu 1,4 

4. COMPOZITIE Glucozamina HCI, Sulfat de condroitina, Drojdie, Dextroza, Maltodextrina, N-Acetil-Glucozamina, Clorura de sodiu. 

5. ADITIVI (per kg) Oligoelemente: Sulfat de Zinc Monohidrat (E6) 4.865 mg Vitamine: Vitamina C (E300 Acid Ascorbic) 14.900 mg 

6. ATENTIONARE Numai pentru uz veterinar. 

7. DEPOZITARE 15, C - 25, C. A se feri de lumina directa a soarelui. 

8. PRODUCATOR VetPLus ltd. 39;Docklands 39;, DOck Road, Lytham, FY8 5AQ, UK 

9. MOD DE PREZENTARE 60 tablete masticabile Greutate neta: 42 gr.

MAI POTI CITI