Thyroxanil 200 g, 100 comprimate pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Thyroxanil 200 g, 100 comprimate cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Thyroxanil 200 g


Caini LeVet Thyroxanil 200 g, 100 comprimate este un produs ce contine Levotiroxina sodica 200 micrograme si este folosit pentru tratamentul hipotiroidiei primare si secundare la caini si pisici. 

1 comprimat contine: Substanta activa: Levotiroxina sodica 600 micrograme (echivalent cu levotiroxina 583 micrograme) 

Comprimat de culoare alba pana la aproape alba, de forma rotunda si convexa, cu linie in forma de cruce pe o parte si numarul 200 pe cealalta parte. 

Comprimatele pot fi divizate in 2 sau 4 parti egale. 

INDICATII: Tratamentul hipotiroidiei primare si secundare. 

CONTRAINDICATII: Nu se utilizeaza pentru caini si pisici care sufera de insuficienta suprarenala necorectata. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la levotiroxina sodica sau la oricare dintre excipienti. 

REACTII ADVERSE: Initial poate aparea o exacerbare a simptomelor cutanate, cu prurit crescut, din cauza eliminarii celulelor epiteliale vechi. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. 

SPECII TINTA: Caini si pisici.

MOD DE ADMINISTRARE:

Doza initiala recomandata pentru caini si pisici este de 20 g levotiroxina sodica per kg greutate corporala pe zi, administrata sub forma unei doze zilnice unice sau a doua doze egale. 

Din cauza variabilitatii absorbtiei si metabolizarii, administrarea dozelor poate necesita modificari inainte de observarea unui raspuns clinic complet. 

Dozele si frecventa de administrare initiale reprezinta numai un punct de pornire. 

Terapia trebuie sa fie individualizata in mare masura si particularizata in functie de cerintele animalului respectiv, in special pentru pisici si cainii mici. 

Pentru pisici si caini mici, se recomanda utilizarea comprimatului de concentratie mai mica, de 200 g la inceperea terapiei si ajustarea ulterioara a dozelor, dat fiind faptul ca este posibila administrarea mai precisa a dozelor si titrarea dozei. 

Doza trebuie ajustata in functie de raspunsul clinic si concentratiile plasmatice de tiroxina. 

La caini si pisici, absorbtia levotiroxinei sodice poate fi afectata de prezenta alimentelor. Prin urmare, momentele de administrare a tratamentului in functie de hranire trebuie sa ramana aceleasi in fiecare zi. In vederea administrarii adecvate a terapiei, pot fi masurate concentratiile minime (imediat inaintea administrarii tratamentului) si concentratiile maxime (la aproximativ patru ore de la administrarea dozei) de T4 plasmatic. 

La animalele cu doze administrate adecvat, concentratia plasmatica maxima de T4 trebuie sa se situeze in partea superioara a intervalului normal (aproximativ 30 pana la 47 nmol l), iar concentratiile minime trebuie se situeze peste aproximativ 19 nmol l. 

In cazul in care valorile T4 se situeaza in afara acestui interval, doza de levotiroxina sodica poate fi ajustata cu trepte adecvate pana cand pacientul ajunge intr-o stare clinica de eutiroidie, iar valoarea serica a T4 se afla in intervalul de referinta. 

Comprimatele de 200 g permit ajustarea dozei de levotiroxina cu trepte de 50 g per animal, iar comprimatele de 600 g permit ajustarea dozei de levotiroxina cu trepte de 150 g per animal. 

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA: Comprimatele pot fi divizate in 2 sau 4 parti egale, pentru a asigura administrarea adecvata a dozelor.

Puneti comprimatul pe o suprafata plana, cu partea cu liniile de marcare in sus si cu partea convexa (rotunjita) spre suprafata respectiva. Jumatati: apasati cu degetele mari pe ambele parti ale comprimatului. Sferturi: apasati cu degetul mare pe mijlocul comprimatului. 

TIMP DE ASTEPTARE: Nu este cazul.

ATENTIONARI SPECIALE: Diagnosticul de hipotiroidie trebuie confirmat pe baza unor analize adecvate. 

Precautii speciale pentru utilizare la animale O crestere brusca a necesarului de transport al oxigenului la tesuturile periferice, plus efectele cronotropice ale levotiroxinei sodice pot reprezenta un stres cu efecte negative asupra unui cord cu functionare afectata, cauzand decompensare si semne de insuficienta cardiaca congestiva. 

MAI POTI CITI