Dr.Max Collagen 2000 Active păreri forumuri, prospect, benefici, cum se folosește si preț

Dr.Max Collagen 2000 Active păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre colagen 2000 dr max prospect, colagen articulatii dr max, collagen 2000 Active Dr Max opinie, collagen drink dr max contraindicatii

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Dr.Max Collagen 2000 Active și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,32
3. Sentiment Neutru - 0,41

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Dr.Max Collagen 2000 Active  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Ce este si pentru ce se foloseste Dr.Max Collagen 2000 Active, 120 comprimate conform prospectului


Produsul este un supliment alimentar ce contine o combinatie de colagen si vitamina C. 

Fiecare comprimat contine colagen hidrolizat de inalta calitate tip I, Peptan® P 2000 HD. Peptan® P 2000 HD. 

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor, sistemului osos si a pielii.

Ingrediente compoziție Dr.Max Collagen 2000 Active


Colagen Peptan P 2000 HD, agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), L-ascorbat de sodiu, stabilizator (carbonati de calciu), emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), agent antiaglomerant (izomalt), trigliceride cu lant mediu.

Mod de utilizare Dr.Max Collagen 2000 Active


Copii de la 3 la 12 ani: 1 comprimat pe zi.

Adulti si adolescenti de la 12 ani: 2 comprimate pe zi.

Daca este nevoie, doza pentru adulti si adolescenti poate fi crescuta la 4 comprimate pe zi. Pentru un efect optim, utilizati cel putin 2 luni consecutiv. Repetati de 23 ori pe an.

Contraindicații Dr.Max Collagen 2000 Active


A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 °C si 25 °C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

MAI POTI CITI