Exoterfyn 78.22mg/ml pareri forumuri, cum se foloseste, rezultate, preturi

Exoterfyn 78.22mg/ml Lac de Unghii medicamentos pentru Infectii Fungice, 3.3 ml păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre contraindicatii, cat timp se foloseste, mod de utilizare.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre solutie Exoterfyn 78.22mg/ml și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Opinii Negative- 0,30
3. Sentiment Neutru - 0,4q


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

exotefyn-pareri forumuri am folosit indicatii


Pentru alții, Exoterfyn 78.22mg/ml a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Exoterfyn 78.22mg/ml ; Înainte să utilizați ;Compoziție Exoterfyn 78.22mg/ml  ;Cum să utilizați Exoterfyn 78.22mg/ml  ;Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Exoterfyn 78.22mg/ml conform prospectului

Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos este indicat pentru infectii fungice usoare pana la moderate ale unghiilor cauzate de dermatofiti si/sau alti fungi sensibili la terbinafina.

Proprietati:

Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos este indicat pentru adulti.
Lacul de unghii medicamentos este indicat pentru aplicare pe unghiile de la maini si de la picioare.

Dupa o perioada initiala de 4 saptamani de tratament zilnic, Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos trebuie aplicat pe unghiile afectate o data pe saptamana.
In general, durata tratamentului pentru unghiile de la maini este de 6 luni, in timp ce pentru unghiile de la picioare este de aproximativ 9 pana la 12 luni.

Trebuie luata in considerare si o terapie orala suplimentara in cazul unui raspuns inadecvat la tratamentul topic la finalul perioadei de tratament, dar si in cazurile de infectie sever a unghiilor, incluzand una sau mai multe unghii de la maini sau picioare si/sau implicarea matricei. In aceste situatii trebuie solicitat sfatul medicului.

Perioada de valabilitate este de 3 ani; 6 luni dupa prima deschidere a tubului.

Mod de utilizare lac de unghii Exoterfyn 78.22mg/ml


Aplicati Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos pe toata suprafata unghiei, 5 mm pe pielea din jurul unghiei, si, daca este posibil, sub marginea unghiei libere, precum si pe pielea de sub unghie, intr-un strat subtire, folosind aplicatorul. 

Asteptati aproximativ 30 de secunde pana cand lacul s-a uscat complet. 

Unghiile tratate nu trebuie spalate sau umezite timp de cel putin 6 ore. 

De aceea, se recomanda aplicarea seara, inainte de culcare, dupa baie sau dus. Dupa acest timp, se pot urma practicile igienice normale.

Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos nu necesita indepartare cu solventi sau substante abrazive (adica pilitura unghiilor). Este suficient sa spalati atent unghiile cu apa.

Avertizari si contraindicatii Exoterfyn 78.22mg/ml


Numai utilizare cutanata (pentru aplicare pe unghii).

Inainte de aplicarea Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos, indepartati oja sau orice alt produs cosmetic de pe unghii si de pe pielea din jurul unghiilor. 

Curatati si uscati bine zonele afectate.

Pastrati flaconul bine inchis pentru a evita uscarea continutului.

Pastrati flaconul in cutie pentru a fi protejat de lumina.

Acest medicament este inflamabil. A se pastra departe de caldura si foc deschis.

MAI POTI CITI