GEROVITAL Stop Acnee KIT tratament cosmetic pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre GEROVITAL Stop Acnee KIT si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse GEROVITAL Stop Acnee KIT


Ce este si pentru ce se foloseste GEROVITAL Stop Acnee KIT conform informatiilor si descrierii din prospect


Gama Gerovital Stop Acnee este dezvoltata ca o gama completa pentru problematica tenului gras, acneic, avand produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. 

Ordinea etapelor de utilizare este sugerata prin cifrele de pe eticheta produselor.Kit-ul contine si un pliant interior cu rol informativ si educativ (informatii despre acnee, cauze, tratament, scheme de tratament in pasi/zile, prezentare gama completa). 

Kit-ul conține 3 produse, foarte importante pentru curățarea și tratarea tenului acneic: 

Gel Spumant Purifiant - utilizare zilnică, pentru etapa de curățare 
Cremă gel Sebum-Control - întreținere zilnică, în etapa de acțiune 
Cremă ultra-activă - formulă concentrată de aplicat strict pe zonele cu probleme deosebite: acnee/ coşuri 

Produsele se folosesc in mod regulat, pentru tratament si intretinere. A nu se utiliza de catre persoanele alergice la aspirina. 

Regasiti mai jos o schema de ingrijire:

Dimineata Gel Spumant Purifiant- pentru curatare Crema gel Sebum Control Crema Ultra-Activa- doar pe zonele afectate de cosuri 

Seara Gel Spumant Purifiant Crema gel Sebum Control Crema Ultra-Activa 

Saptamanal Masca Film Purificatoare

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI