Karathane Gold 350EC 10 ml fungicid de contact fainare (vita de vie, castraveti) pareri forum fitosanitare, mod de folosire, preturi mici

Am cautat pe internet mai multe pareri despre Karathane Gold 350EC 10 ml fungicid de contact, DowAgroSciences, fainare (vita de vie, castraveti), produs fitosanitar pentru a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse fitosanitare din aceeasi gama si cu aceleasi recomandari care au dat rezultate mai bune.

Cumpara Online La cea mai buna Oferta Fermierul. Cumpara acest Produs fitosanitar la oferta cu pretul cel mai mic din fitofarmacia online, super promotie mai ieftin decat eMag.

pareri am folosit Karathane Gold 350EC 10 ml fungicid de contact


Contine: 350 g/l meptildinocap 

Mod de actiune 


Karathanea Gold 350 EC/Karathanea Plus actioneaza rapid asupra miceliului ciupercii si are o persistenta lunga de 10-12 zile, putand fi utilizat in tratamente preventive, curative si eradicative. 

Timpul aplicarii Karathanea


Gold 350 EC/Karathanea Plus are actiune de combatere foarte buna chiar la temperaturi scazute (incepand de la 4ºC) cand sulful este ineficient, fiind potrivit in cazul tratamentelor timpurii, precum si la temperaturi ridicate (pana la 35º C) cand sulful este fitotoxic. 

La vita de vie, se recomanda in scop preventiv tratamente incepand din faza de dezmugurire (2-3 frunze) la interval de 10 zile. 

In scop curativ/eradicativ se recomanda tratamente la interval de 5 zile. 

La castraveti, se aplica 1-3 tratamente la avertizare, cu un interval de 8-10 zile intre tratamente. 

Meptildinocap este selectiv fata de entomofauna utila putand fi inclus in programele de combatere integrata. 

Informatii suplimentare 


Compatbilitate Karathanea Gold 350 EC

Karathanea Plus este compatibil cu alte fungicide si insecticide folosite in mod curent, cu exceptia celor cu reactie alcalina, zeama bordeleza, zeama sulfocalcica si a polisulfurii de bariu. 

Inainte de mod de folosire este necesara efectuarea unui test practic cu respectarea dozelor de amestec. 

Timp de pauza: Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca minimum 21 zile. Omologari: Vita de vie 0,5L/HA Castraveti 0,5L/HA

MAI POTI CITI