LIVOBLEU păreri forum comprimate detoxifiere hepatica. Prospect, indicații, prețuri

LivoBleu, 15 comprimate, Bleu Pharma păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament pentru detoxifiere hepatica fără contraindicații și efecte secundare.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre LivoBleu comprimate și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,26
3. Sentiment Neutru - 0,40


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
livobleu pareri forum prospect cum se folosește


Pentru alții,  LivoBleu comprimate a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează LivoBleu comprimate; Înainte să utilizați ; Compoziție LivoBleu comprimate ; Cum să utilizați LivoBleu comprimate ;Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește LivoBleu comprimate


Susţine funcţia normală a ficatului şi funcţia de detoxifiere hepatică.

Ingrediente compoziție LivoBleu comprimate


• Siliphos (silimarină fitozomală)

Este mai eficientă faţă de silimarina uzuală şi fosfatidilcolină

• Colina

Precursor de fosfatidilcolină
Combate boala hepatică grasă nealcoolică

•  Vitamina E

Efect puternic hepatoprotectiv
Reduce fibroza şi inflamaţia în steatohepatită

Cum se foloseste LivoBleu, 15 comprimate, Bleu Pharma


1 capsulă / zi timp de 4 luni

Contraindicații  LivoBleu


Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul inainte de administrare. 

Contraindicat persoanelor alergice la soia si in caz de trimetilanurie, endometrita, chist ovarian, ciroza decompensata. A se pastra la temperaturi sub 25 grade

MAI POTI CITI